2021. december 02.
A legjobb programlehetőségek Kennebunkportban, Maine államban

A US-1 mellett található Kennebunkport az a maine-i város, amelyet mindig is meg akart látogatni. Ne fogja vissza magát, jöjjön el és nézze meg, mi ez a felhajtás körülötte. Élvezze a kiterjedt tengerpartokat, az ízletes maine-i homárt, és ugorjon be az imádnivaló butikokba, miközben ezen a történelmi városon keresztül kanyarog.

Mindössze 90 percre Bostontól északra, ez egy népszerű egynapos kirándulás a nagyvárosból, ráadásul Kennenbunkportban rengeteg látnivaló található. A látogatók idilli dolgokat tapasztalhatnak meg gyönyörű természeti tájjal és ínycsiklandozó ételekkel. De jobb, ha a közelben marad, hogy részletesebben megismerje a Kennebunkokat. A Kennebunks-nak mesés múltja van, amelybe utazásai során belemerülhet. A Kennebunkport egyik érdekesebb kulturális kalandja a Brick Store Múzeumban található. 1936-os megnyitása óta a múzeumban folyamatosan váltogatják a város művészetét és kultúráját feltáró kiállításokat. A Brick Store Múzeum jelenleg több mint 70.000 különböző műtárgynak ad otthont, mindegyik egyedi történetet mesél el Kennebunksról és a környező Maine régióról. Néhány népszerű állandó kiállítás között szerepel Edith Barry csodálatos munkája, a két világból származó poszterek kiterjedt gyűjteménye. Háborúk emlékei és egy történelmi faláda is megtekinthető 1685-ből!

A széles tengerpart elegendő helyet kínál ahhoz, hogy elkerülje a nyári napokon ide özönlő tömeget. Gyűljön össze a családdal, és építsen hatalmas homokvárakat, vagy menjen el bátran úszni. Életmentők őrködnek, így még biztonságosabb mindenki számára az élmény amit itt élvezhet. A Main Street mentén a First Families Kennebunkport Múzeum ünnepli és őrzi a város több mint két évszázados gazdag történelmét. Az 1850-es években épült, lenyűgöző görög újjászületési stílusú otthonban található múzeum a város kezdeteivel, hajóépítési múltjával és olyan híres személyiségekkel való kapcsolataival foglalkozik, mint George H. W. Bush.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs