2021. november 26.
A legjobb programlehetőségek Gatlinburgben

Gatlinburg egy kis város Tennessee államban. Lakosainak száma körülbelül 3750. Népszerű turisztikai célpont, mivel egy festői völgyben fekszik, csak egy rövid autóútra a Great Smoky Mountains Nemzeti Parktól.

A város tökéletes úti cél azok számára, akik kényelmesen szeretnének kijutni a vadonba. Felfedezheti a természetet anélkül, hogy nagy táskát kellene bepakolnia. Rengeteg egynapos túra van a városból, és sok különböző útvonala van. Biztosan talál valamit, ami megfelel az igényeinek. Gatlinburgban is rengeteg tennivaló van, ha a túrázás és a szabadban való kikapcsolódás nem az ön világa. A Gatlinburgi Só- és Borsszóró Múzeum az egyetlen ilyen jellegű múzeum a világon! Bár bevallották, hogy most testvérmúzeumot nyitottak Spanyolországban. A múzeumban több mint 20.000 só- és borsszóró készlet, valamint paprikadarálók nagy gyűjteménye található. A múzeumban felfedezheti a só- és borsszóró készítéséhez használt különféle anyagokat szerte a világon, és alaposan szemügyre veheti a bonyolult díszítést. A múzeum a Brookside Village Way-en található, számos étterem és szállás közelében.

A hét minden napján nyitva állnak a látogatók előtt, csekély belépő ellenében. Ha az ajándékboltjukban só-borsszóró készletet vásárol, akkor a belépő teljesen díjtalan! Ha családi vakációra érkezett Gatlinburgba, a Wild Bear Falls vízipark nagyszerű lehetőség egy vidám családi napra! A vízipark egy üdülőhelyhez kapcsolódik; ez egy lehetőség az Ön szállásigényének kielégítésére is. Vannak csúszdák, úszómedencék, kávézó és sok pihenőhely. Ha elfáradt a rohangálásban, de a gyerekek még mindig tele vannak energiával, nyugodtan nézheti őket a nyugágyból. A vízipark a kikapcsolódás és a játék tökéletes egyensúlyát biztosítja! A Wild Bear Falls vízipark a hét minden napján, a nap nagy részében nyitva tart. A vízipark fedett és fűtött, így esős napon is szórakozhat a pancsolással.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs