2021. december 16.
A legjobb programlehetőségek a Zion Nemzeti Parkban

Az epikus nemzeti parkok között a utahi Zion vitathatatlanul a legjobb a sok közül. A nemzeti parkot felejthetetlen tájak jellemzik, tornyosuló sziklafalakkal, mély völgyekkel, vadon élő állatokkal és élénk színekkel. Mindez megtekinthető a látványos Scenic Drive mentén.

Ennek az útnak köszönhetően a Zion Nemzeti Park könnyen megközelíthető. A park számos kerekesszék-barát túrát kínál, ahonnan csodálatos kilátás nyílik. Mindegyikbe a park kiterjedt ingajáratának segítségével érkezhet meg. Trükkös gyakorlat lehet annak kiválasztása, hogy a Zion Nemzeti Parkban milyen programokat adjon hozzá az útvonalához. Engedje meg, hogy segítsünk ebben a gyönyörű nemzeti park legcsodálatosabb látnivalóinak listájával. A park lenyűgöző kanyonjának nem hivatalos kezdeteként a Temple of Sinawava Trail az egyik legjobban megközelíthető túra a Zion Nemzeti Parkban. Az ösvény egy mérföld hosszú, és a kövezett ösvényét tavasszal és nyáron virágzó vadvirágok szegélyezik, mielőtt a templom láthatóvá válik. Látni fogja a zuhanó vízesést, amely alámerül a hatalmas medencében. A magasba nyúló vörös sziklák között van egy gyönyörű kert, amely dacol a sivatagi tájjal. A víz által táplált, buja zöld lombozat epikus kontrasztot és a legjobb fényképezési lehetőségeket kínálja Zionban.

A lehűtéshez mártózzon meg a medencében, miközben bámulja az amfiteátrumot, amely 3000 láb magasan nyúlik az ég felé. A nyomvonalhoz könnyű eljutni, és ez a Zion Canyon Scenic Trail utolsó megállója. Miután megérkezett a 7-es megállóhoz (Weeping Rock), készen áll a szédülést okozó Hidden Canyon Trail túrára. Hasonlóan a népszerű Angel’s Landinghez, ez az ösvény is hasonló látványos kilátást kínál tömeg nélkül. A Hidden Canyon Trail három mérföld hosszú, és a túrázóknak nagyjából két órát vesz igénybe. Rengeteg időt tölthet azzal, hogy gyönyörködik a kilátásban, mielőtt megérkezik a kanyonhoz. Az ösvény önmagában is kaland, a szikla oldalát átölelő ösvény a keskeny Hidden Canyonnál végződik.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs