2021. április 04.
A legjobb nyaralóhelyek Mexikóban

A mexikói turisztikai ipar nagy része a Karib-tenger és a Csendes-óceán parti üdülőhelyei körül helyezkedik el. Mexikó egyes tengerparti desztinációi egykor olyan városok voltak, amelyek fokozatosan népszerűvé váltak turisztikai célpontként, míg másokat eleve üdülővárosként hoztak létre. Ezek a népszerű nyaralási helyek Mexikóban porszerű homokot és kristályos vizet kínálnak, rengeteg turisztikai szolgáltatással és látnivalóval.

[wp_ad_camp_1]

A Playa Maroma a világ egyik legjobb tengerpartjának számít. Az öböl partján, a Riviera Mayától alig több mint 50 km-re (30 mérföldre) található Playa Maroma egy csendes rejtekhely, amely messze, messze kitűnik Cancun tömegétől, és lehetővé teszi a látogatók számára, hogy mind a gyönyörű kék ​​vizeket, mind a buja fehér homokos strandokat megtapasztalják. A strandot különösen kedvelik a sznorkelezők, akik vízparti turnéjukat közvetlenül a parttól kezdhetik meg. A tengerparthoz csak a különféle üdülőhelyek vagy a helyi strandklub vendégei férhetnek hozzá. Ahogy a madarak délre repülnek, hogy elkerüljék az északi tél hidegét, Mazatlan a téli emberek kedvelt célpontja. A „Csendes-óceán gyöngyének” elnevezett Mazatlan 11 mérföldnyi aranyhomokos tengerpartot, Latin-Amerika legnagyobb sétányát, kék lagúnákat és vízi sportokat kínál, amelyek az év bármely szakában, de főleg télen vonzzák a turistákat.

A tavaszi turisták körében népszerű Acapulco egy félkör alakú öbölben található a csendes-óceáni partvidéken. A gyönyörű tengerpartok Acapulco elsődleges tömegvonzói. A legnépszerűbb strandok, például Hornos, Icacos, Papagayo és Tamarindos, a Las Costera néven ismert öböl mentén találhatók. Acapulco-ban elengedhetetlen, hogy a város híres La Quebrada Cliff búvárai 147 lábnyira merüljenek egy sekély mélyedésbe. 1934 óta hagyomány, ez a látvány a szikla tetején lévő emeletről vagy a közeli éttermekből tekinthető meg.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs