2022. január 04.
A legjobb látnivalók Észak-Dakotában

Észak-Dakota érintetlen vidékével, hullámzó prérivel és félelmetes vidékekkel, igazi pillantás a múltba. Érkezéskor csendes környezet fogadja Önt. Mondjon búcsút a modern káosznak, és köszönjön egy olyan államnak, ahol a legmagasabb épület mindössze 21 emeletes.

Észak-Dakota csodálatos hozzáférést kínál a szabadba, miközben távol marad a kitaposott ösvénytől. Az utazó tömegek által régóta figyelmen kívül hagyott észak-dakotai vadonban rengeteg tennivaló akad. Gyönyörködhet a káprázatos túraútvonalakon keresztül olyan tájakon, ahol Sacagawea Louis-t és Clarkot is láthatja. A városokban és a kisvárosokban felfedezheti Észak-Dakota és múltjának szoros kapcsolatát a helyreállított határokon és indián falvakon keresztül – miközben megtudhatja, miért tartotta Theodore Roosevelt olyan nagyra az államot. A Nemzeti Buffalo Múzeum mellett található az izgalmas Frontier Village. Jamestown számos eredeti faluból áll az állam egész területéről, amelyeket helyreállítottak, hogy utazást tegyenek a múltba.

Sétáljon végig a régi utcákon, és sétáljon el az üzletek, templomok, börtönök és postahivatalok között – mindez a Pioneer történetéből származik, amikor az amerikaiak nyugatra utaztak, hogy további lehetőségeket keressenek. Az élmény fénypontja az író lakhelye, amelyet Louis L’Amour munkáinak szenteltek, egy híres írónak, akinek művei főleg a régi Nyugatot mutatták be. Az igazán hiteles élmény érdekében élvezze a lovaskocsikázást, mielőtt tanúja lesz egy régimódi lövöldözésnek. Észak-Dakota és Kanada határán a Nemzetközi Békekert ketté van osztva a két hely között. Részben emlékmű, részben díszes kert, békés hely az elmélkedésre, és csendes időtöltés a barátokkal és a családdal. A kert egész évben nyitva tart, és az Egyesült Államok és Kanada közötti békét ünnepli.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs