2022. október 01.
A legjobb elektromos hajkefék online jó áron

Az elektromos hajkefe talán túl jól hangzik, hogy igaz legyen. Valóban meg tudja szárítani, kiegyenesíteni és formázni a hajat pusztán keféléssel? A válasz IGEN – az elektromos kefék valóban működnek! Ezek a rendkívül sokoldalú hajformázó eszközök a hajkefét vasalóval és/vagy hajszárítóval kombinálják, így tökéletesek utazáshoz, mozgalmas reggelekhez vagy gyors hajformázáshoz.

Elektromos hajkefék online jó áron elérhetőek a probeauty.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg jobbnál jobb berendezéseinket kedvező áron. Ne feledje, hogy az elektromos keféből hiányzik a hagyományos hajszárító erőteljes légáramlása, ezért nem szabad nedves hajon teljes kapacitással használni. Adjon hozzá lakkot a levegőn szárított hajhoz. Ahhoz, hogy az üde megjelenést minimális hőkárosodás mellett érje el, vigyen fel simító terméket a nedves hajra, és hagyja, hogy a haj 80%-ig levegőn megszáradjon. Ezután kapcsolja be az elektromos kefét, és csúsztassa át rajta a haját a gyönyörű puhaságért és fényért. Növelje a térfogatot ernyedt hajban. Kicsit laposnak tűnnek a mosás utáni második vagy harmadik napos tincsei? Használja az elektromos kefét, hogy percek alatt növelje a haj térfogatát. Hajformázásához és formázásához használjon kerek kefét hajsütőpálca vagy vasaló helyett. Ugyanazt a megjelenést kapja, kevesebb hőkárosodással. Használhatok elektromos kefét száraz hajon? A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott ilyet használni nedves hajon.

Ennek az az oka, hogy a nedves haj képlékenyebb és könnyebben formázható, mint a száraz haj. Ha azt tervezi, hogy a hajformázó kefét száraz hajon használja, keressen egy termikus hajegyenesítő kefét vagy kerámialapokkal kombinált kefét. Ez úgy működik, mint egy vasaló a száraz haj kisimítására és fényesítésére, de rövidebb formázási idő alatt működik és kevesebb hőkárosodással jár. Használatakor ne felejtsd el a hővédő spray-t! Bővebb leírásért keresse fel a probeauty.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs