2020. május 18.
A legjobb Blackberry telefonok

Ha úgy gondolja, hogy a BlackBerry a múlté, akkor az Android által üzemeltetett KEY2 megérkezett, hogy elmondja önnek: tévedett! A BlackBerry sorozat legújabb kiegészítése nagyszerű lehetőségeket kínál, hogy kielégítse a márkához hűséges embereket,  miközben közelebb hozza a készüléket az általunk ismert és kedvelt érintőképernyős okostelefonokhoz.

[wp_ad_camp_1]

Noha a KEY2 lemaradhat amikor a versenytársainak jobb jellemzőire kerül sor, a szilárd alumíniumötvözetből épített, csúszásmentes és ütésálló Gorilla Glass képernyővel rendelkezik, ami sokkal keményebbé teszi a készüléket, mint egy tipikus okostelefon képernyő. Ráadásul a fejlett, testreszabható szoftverbiztonsági szolgáltatások nagyszerű segítséget nyújtanak az üzletembereknek és azoknak, akik figyelemmel kísérik a telefonadataik védelmét. A memória az igényeitől függően 64 GB-tól 256 GB-ig bővíthető, és kiváló akkumulátorának élettartama két teljes nap egyetlen töltéssel. Az Android 8.1 Oreo operációs rendszer hozzáférést biztosít a Google Play összes kedvenc alkalmazásához és szolgáltatásához.

Azoknak az okostelefon-tulajdonosoknak, akik nem tudnak választani az érintőképernyő és a hardverbillentyűzet között, a BlackBerry KEYone mindkettőt kínálja. A 4,5 hüvelykes 1620 x 1080 IPS LCD-kijelző hozzáadja a Gorilla Glass 4 technológiát a nagyobb védelemhez ütközés vagy esés ellen, míg a Snapdragon 625 processzor párosítva van 4 GB RAM-mal a sima napi teljesítményért. Az Android Nougat 7.1 operációs rendszeren futó KEYone teljes hozzáférést biztosít a Google Play Áruházhoz és annak alkalmazásainak kiválasztásához. A nyolc megapixeles, előre néző kamera ideális szelfikhez, míg a 12 megapixeles hátsó kamera hozzáteszi a Sony IMX378 érzékelőjét kiváló fényképek és 4K videofelvétel készítéséhez. A BlackBerry KEYone a teljes BlackBerry alkalmazáscsomaggal érkezik, hogy a teljes élményt mind a BlackBerry, mind az Android kedvelőinek biztosítani tudja.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs