2020. szeptember 23.
A lazacolaj a reform élelmiszerek egyik alapja!

A lazacolaj leginkább arról ismert, hogy kivételesen gazdag omega-3 zsírforrás. A lazacolajban található elsődleges omega-3 zsírok az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA). Reform élelmiszereink között több kiszerelésben talál majd lazacolajt.

[wp_ad_camp_1]

Reform élelmiszerek kaphatóak végtelenül kedvezményes áron és villámgyors kiszállítással a gyogyline.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és jobbnál jobb élelmiszereket talál majd, köztük a lazacolajt is. A gyulladásos reakció a test immunrendszerének fontos része. A túlzott gyulladás azonban krónikus betegségeket okozhat, például szívbetegségeket és cukorbetegségeket. A kutatások szerint a lazacolajban található omega-3 zsírok sokféleképpen elnyomhatják a szervezet gyulladásos reakcióját. Például úgy gondolják, hogy csökkenti az immunsejtek által termelt gyulladásgátló vegyi anyagok szintjét. Valójában néhány tanulmány kimutatta, hogy az omega-3 kiegészítők szedése segíthet bizonyos gyulladásos állapotokkal, például ízületi gyulladással és szívbetegségekkel kapcsolatos tünetek kezelésében.

Teste a lazacolajból származó omega-3 zsírokat felhasználhatja nitrogén-oxid nevű vegyület előállításához. A nitrogén-oxid stimulálja az erek relaxációját, ami javítja a véráramlást és csökkenti a vérnyomást. Egy 21 emberen végzett tanulmány megállapította, hogy azok, akik DHA és EPA kiegészítőket – a lazacolajban található omega-3 zsírokat – szedtek, a testmozgás során jelentősen javították a véráramlást és az oxigénellátást, szemben azokkal, akik másfajta olajat fogyasztottak. Próbálja ki tehát a lazacolajt, amit igen alacsony áron rendelhet meg a gyogyline.hu weboldalon. Látogasson el ide, ha megtekintené reform élelmiszereink teljes kínálatát vagy éppen az árakat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs