2016. szeptember 29.
A klímába ne piszkáljunk bele!

Ugye, Ön is hálát szokott adni a klímáért a meleg nyári napokon, amikor annyira pörköl a nap, hogy az ablakok leengedése semmilyen javulást nem eredményez? Kiemelten fontos ilyenkor az, hogy a klímánk jól működjön.

[wp_ad_camp_1]

A klímába ne piszkáljunk bele saját magunktól, hiszen ennek a meghibásodását valóban csak hozzáértő személy tudja megoldani. Amennyiben azt érzékeljük, hogy valamilyen probléma van a klíma körül, akkor valószínűleg a kompresszor vagy a hűtőrész ment tönkre, esetleg a rendszer kezdett el szivárogni. Ezeknek pedig egyike sem egy olyan probléma, amelyet egy laikus személy meg tudna oldani. Többet érünk el azzal, ha inkább felkeresünk egy jó szervizt, amelyet meg is találhatunk a Kovács Autó személyében. Itt Ön is kizárólag szakértő személyekkel találkozhat. Szerelőink ugyanis nemcsak tapasztaltak, de folyamatosan részt vesznek továbbképzéseken is, amelyeknek köszönhetően minden gépjárművet meg tudnak javítani. Ha pedig valamilyen alkatrészre lenne gyorsan szükség, akkor a szomszédban található üzletünkből mindent könnyedén és kedvezményesen be is lehet szerezni a javításhoz.

Sajnos az autó ezen funkciójában is keletkezhetnek zavarok, melyeket általában már csak egy jó szerelő tud orvosolni. És, hogy hol találhat Ön is egy ilyen jó szerelőt? Hát nem máshol, mint a Kovács Autó szervizében, ahol kizárólag tapasztalt és szakértő autószerelőkkel találkozhat, akik az autó minden problémájára találnak megoldást. Válasszon hát Ön is minket, amennyiben minőségi és megbízható szolgáltatást szeretne kapni az autója javításához! A Kovács Autó szervizben az Ön gépjárműjének a klímája is a lehető legjobb kezekbe fog kerülni. Ehhez Önnek csak el kell látogatnia Szegedre, a Kossuth Lajos sgt. 85. sz. alá. Vagy felveheti velünk a kapcsolatot a +36 62 554 013-as telefonszámon és a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen is. Továbbá a ka-autoszerviz.hu weboldalunkon kérhet tőlünk árajánlatot és időpontot is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs