2021. május 24.
A Juicy Couture márka

A Juicy Couture egy ruházati márka, amelynek székhelye Arleta, Los Angeles, Kalifornia. Pamela Skaist-Levy és Gela Nash-Taylor alapította 1997-ben, később pedig a Liz Claiborne divatcég vásárolta meg 2003-ban.

[wp_ad_camp_1]

A Juicy Couture világméretű eladóvá vált a saját, velúr edzőruháikkal és egyéb divatcikkjeivel, amelyek átfogják a ruhákat, kézitáskákat, cipőket, intim ruhákat, fürdőruhákat, parfümöket, kiegészítőket, napszemüvegeket, jógaruhát és babaruhákat. A Juicy Couture-t két barát alapította 1997-ben. Gela Nash (mielőtt Duran John Taylorjához ment feleségül) és Pamela Skaist-Levy, akik mindketten a kaliforniai Pacoimában laktak, úgy döntöttek, hogy létrehozzák saját divatcímkéjüket, a Travis Jeans-t, ami kismama nadrágot árusít. 1996-ban megváltoztatták a nevet Juicy Couture névre. Az összes Juicy Couture terméket a cég aláírásával ellátott emblémával gyártják.

1996-tól kezdve, miután megalapították cégüket, és a nyilvánosság figyelmét felhívták a márkára, Nash és Levy elküldték elkészült terveiket hírességeknek. 2001-ben bemutatták a híres Juicy tréningruhát, és Madonnának egyedi tervezésűt készítettek, így Madonna a velúr tréninget trenddé változtatta. A hírességek által viselt ruhák nyilvános megjelenése szinte azonnal híressé tette a márkát. Madonna volt az első nagy híresség aki viselte a Juicy Couture ruhákat. Később, 2004-ben, a velúr tréningruha ismét nagyon népszerűvé vált olyan hírességek körében, mint Jennifer Lopez, Britney Spears és Paris Hilton. A Juicy Couture ezután az egész világon olyan márkává vált, amelyet mindenki ismer. A Juicy Couture egy korlátozott márka volt, amely néhány helyen elérhető volt a 2000-es évek végéig. 2003-ban az Fifth & Pacific Companies, Inc. (korábban Liz Claiborne Inc.) megvásárolta a vállalatot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs