2020. december 15.
A HGTV csatorna műsorai online is elérhetők

Fejlesztése során a HGTV csatornát eredetileg hosszabb néven sugározták, de a nevet később lerövidítették, és logót fejlesztettek ki neki. A logót 2010-ben módosították, és ez a verzió abban az évben március 1-jén debütált.

[wp_ad_camp_1]

HGTV teljes műsor ingyenesen megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ha nem szeretne sorban állni az újságárusnál, akkor itt a helye nálunk. A logófejlesztésnél a “G” betűvel ellátott négyzetet eltávolították, a tető méretét megnövelték, és a “HGTV” betűket Gotham Black-ben (a Futura és a Times New Roman eredeti keverékéből) írták, a többi Gotham betűtípust használva a hálózat körül. A csatorna fokozatos elfogadásával ma már 94 millió háztartást ér el az Egyesült Államokban, és vagy partnerhálózattal, vagy hálózati érdekeltségekkel rendelkezik másutt nemzetközi szinten. Most egyszerűen “HGTV” -nek nevezik. A HGTV jelenlegi műsorai elsősorban a házvásárlásra, a felújításra és a házalakításokat követő valóságshow-kra koncentrálnak.

Az SNI vezérigazgatója, Ken Lowe kijelentette: “Nem fogunk meglepni senkit. Nem könnyű olyan tartalmat létrehozni, amelyért az emberek szenvedélyesen néznek.” 2016-tól a HGTV évente legalább 400 millió dollárt fektetett be az eredeti programozásba. A HGTV 1080i nagyfelbontású sugárzása 2008. március 31-én indult. Eredetileg a HD csatorna nem egyidejűleg sugározta a HGTV normál felbontású hírcsatornáját. Ehelyett a HD csatorna a normál csatornától külön programozást tartalmazott. A csatorna normál felbontású hírcsatornája a HD feed-ből a letterbox formátumba visszaminősített teljes 16: 9 képarányt kezdte bemutatni 2013 elején. Bővebb leírásért és a teljes műsorért bátran keresse fel a musor.tv weboldalt, és itt megtalálhat más érdekes műsorokat is, valamint azt is, hogy a csatorna mely műsorait tekintheti meg HD felbontásban.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs