2022. november 07.
A habbetű készítés segítségével kitűnhetünk vállalkozásunkkal

Bár a mondás szerint a jó bornak nem kell cégér, bizony nagyon is remek marketinges eszköz egy igényesen megtervezett és elhelyezett felirat, vagy logó vállalkozásunk telephelyén. Míg a régi időkben ezek többnyire kézzel készültek, ma már a modern technológiáknak köszönhetően könnyedén és költséghatékonyan legyárthatók. Az XPS hab vágása géppel történik, a végső formáknak pedig csak a képzeletünk szab határt.

A habbetű készítés ráadásul LED-es megvilágítással tehető még egyedibbé. Akár falra, akár plexire szerelve mutatós, egy-egy összetettebb forma pedig valódi eleganciát kölcsönözhet cégünknek. A felhasználási lehetőségek száma is igen magas, hiszen bármilyen nagyobb méretű feliratról is legyen szó, a habbetű készítés módszere az egyik leggazdaságosabb megoldás, mindamellett pedig a végeredmény is rendkívül időtálló. Kül- és beltéren egyaránt felhasználható, így egy minden szempontból univerzális technológiáról van szó.

A habbetű készítés menete megrendelői szempontból a teljes mértékű kényelemről szól. A rendelést követően a pontos igényfelmérés alkalmával körvonalazódik a precíz elképzelés, majd az árajánlat elfogadása után elkészül a minden részletre kiterjedő látványterv. Annak finomhangolása fontos elemét képezi a vásárlói elégedettségnek, hiszen csak a tökéletes végeredmény az elfogadható. Természetesen, ha szeretnénk, akkor a habbetűk felhelyezését is elvégzik helyettünk, ezt megelőzően azonban érdemes egyeztetni a helyszínről, hiszen kültéri felhasználás esetén a legyártott anyagot további védelemmel kell ellátni. Ez lehet diszperziós festék, de nagyobb igénybevételnek kitett lokációk esetében jó ötlet lehet PVC bevonatot alkalmazni, így ugyanis a habbetűk sokkal hosszabb ideig ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs