2020. november 05.
A GitHub a fejlesztők összefogására összpontosít

A globális munkaerőnek olyan platformokra van szüksége, ahol az emberek együttműködhetnek másokkal, még azokkal is, akik több ezer mérföldre vannak. A GitHub platformja teljesíti ezt a küldetést a szoftver- és kódfejlesztők számára, és ez az igény valószínűleg növekszik az elkövetkező években.

[wp_ad_camp_1]

A GitHub egy együttműködő kódtárhely, ahol fejlesztők és vállalatok milliói építik, szállítják és tartják karban szoftverüket. A platform lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy együtt dolgozzanak projekteken, és ötleteket osszanak meg a világ minden tájáról. A GitHub hírnevet szerzett arról, hogy rendelkezik a világ legnagyobb és legfejlettebb fejlesztői platformjával. A GitHub központja a kaliforniai San Franciscóban található, és nagyon hétköznapi irodahelyiségei függőággyal és tetőterasszal rendelkeznek. A GitHub munkaerő nagy része azonban távolról dolgozik, így a vállalat nagyon jól ismeri az összes munkakörnyezetet. A GitHub 2020-as munkavállalói adatai szerint az alkalmazottak 53,8% -a otthon dolgozik, 23,3% -a a San Francisco-i székhelyen dolgozik, 9,8% -uk egy közösségi területen dolgozik, 13,1% -uk pedig egy helyi irodában dolgozik.

A GitHub központ távolról bérel mind az 50 államban, valamint Európa és Ázsia-Csendes-óceán egyes részein. A távmunkában érdekeltek gondosan vizsgálják felül a vállalat összes állásajánlatát.  A GitHub a következő részlegeken alkalmaz: üzleti rendszerek, vevői siker, tervezés, mérnöki munka, pénzügy, emberi erőforrások, belső kommunikáció, jogi, marketing, irányelvek, termékek, értékesítés, biztonság, szolgáltatások, megoldástechnika, támogatás és munkahely. A társaság minden nyáron fizetett szakmai gyakorlatot is kínál. Amint egyre több fejlesztő fedezi fel azt a szabadságot és rugalmasságot, hogy bárhonnan együttműködhet egy felhőalapú platformon keresztül, annál vonzóbbá válik a GitHub.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs