2020. október 31.
A Fülöp-szigetek legjobb tengerpartjai

Gazdag, mesés partjaival a Fülöp-szigetek a világ egyik legjobb országa, ahová elindulhat, ha vakítóan fehér homokra, finoman ringató pálmafákra és csillogó türkizkék vizekre vágyik, amelyek a távolba nyúlnak ön előtt.

[wp_ad_camp_1]

Az El Nido fenséges strandja, a Hidden Beach azért kapta a nevét, mert két magasodó mészkő képződmény között helyezkedik el, amely eltakarja a látóteret; ez nagyban hozzájárul annak magyarázatához, hogy miként őrizte meg érintetlen megjelenését. Eldugott fekvése a Matinloc-szigeten azt jelenti, hogy elég nehéz eljutni ide; következésképpen a tengerpart elragadóan fejletlen és érintetlen. A tengerpart csodálatos, a masszív sziklák lenyűgöző hátteret képeznek számára. Ahogy ezek egy gyűrűt képeznek a fehér homok és a türkizkék víz körül, nyugodtan élvezheti a Hidden Beach-et, látszólag egymillió mérföldnyire a külvilágtól. A környék gazdag a tengeri életben, ezért kiváló hely a sznorkelezésre is. A tengerpartra néző hatalmas sziklákkal a Banul Beach olyan szép, mint amilyennek elmondják. A türkizkék vizek lenyűgözően ellentétesek a homok fehérjével és a sziklafal felől kitörő zöld lombokkal.

Az északnyugati félszigeten, amely a Coron-szigetről nyílik, Banol távoli helyzete azt jelenti, hogy hiányzik belőle a szokásos turisztikai szolgáltatás-a látogatók azért jönnek ide, hogy eltűnjenek mindettől, és élvezzék a békét és a nyugalmat. A gyönyörű táj mellett kiváló snorkeling is kínálkozik a közelben. A vizek hemzsegnek a tengeri élettől, és a szigetet rendszeresen a világ legjobb merülési helyei közé sorolják. Van néhány lenyűgöző hajótörése is, amelyet a búvárok felfedezhetnek. A Malapascua-sziget déli partja mentén fekvő Bounty Beach a Fülöp-szigetek egyik félelmetes tengerpartjai közé tartozik. Míg sokan jönnek élvezni a festői partvonalat és a sziget nyugodt életmódját, Malapascua fantasztikus merülési helyeiről ismert.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs