2022. június 13.
A fodrászok legfontosabb eszköze, a hajvágó olló

A fodrász olló, vagy másként hajvágó olló évszázadok óta a fodrászok egyik legfontosabb eszköze. Ahogy a technika fejlődött, ezek az eszközök is komoly átalakuláson mentek keresztül. Ma már egészen profi hajvágó ollókat lehet vásárolni.

Hajvágó olló terén nagy választék érhető el, így nem könnyű megtalálni a tökéletes darabot. Egy igazán jó, minőségi fodrász olló kizárólag hivatásos használatra alkalmas. Egy profi fodrász olló kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készül, emellett korrózióállósággal és éltartással rendelkezik. Az élek tökéletesen egyenesek, emellett kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, különösen, ha a szepsegcikk.hu webáruházból vásárol! A professzionális fodrász olló egy használati, valamint karbantartási utasítást is tartalmaz. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy nagyon sokan ezt egyáltalán nem olvassák el, ami nagy hiba, hiszen a helyes tárolás és használat mellett az olló sokkal hosszabb ideig tudja ellátni feladatát, illetve hosszabb élettartammal is fog rendelkezni. Ha nem jár el kellőképp körültekintően a használatot illetően, akkor sajnos a garanciának is búcsút inthet!

A hajvágó ollót egy puha, száraz ronggyal kell áttörölgetni a használatot követően. Banális dolognak tűnik, de mindenképp figyelmeztetni kell a vásárlókat, hogy a hajvágó ollóval kizárólag hajat lehet vágni, semmi mást. Ha textilt, papírt vagy alufóliát vág a hajvágó ollóval, akkor nem kizárt, hogy olyannyira megsérül az olló, hogy nem lehet visszaállítani korábbi állapotába. A hajvágó ollót száraz helyen kell tárolni, ahol nem érheti nedvesség és párás levegő. Ha szeretne minőségi, professzionális hajvágó ollót vásárolni, akkor látogasson el a szepsegcikk.hu webáruházba és válasszon a széleskörű, minőségi kínálatból!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs