2021. augusztus 11.
A boltunkban megtalálható 10w60 viszkozitású termékek kedvező árúak

A 10W-60 motorolaj egy igen alacsony viszkozitású olaj. A különleges teljesítményt a legújabb szintézis-technológia kiváló minőségű alapolajainak és speciálisan optimalizált adalékanyagoknak a kombinálásával érik el. Az extrém viszkozitási tartomány miatt az olaj nagyobb biztonságot nyújt extrém és tartós motorterhelések esetén.

A boltunkban megtalálható 10w60 viszkozitású termék színvonalas minőségű, tehát ne habozzon, kattintson még ma ide és elérhető jobbnál jobb termékeinket. 10W60-as olajunkat minden sportos csúcstechnológiájú motorhoz fejlesztettük ki. Támogatja a modern személygépkocsi benzin- és dízelmotorokat, valamint a lég- és vízhűtéses négyütemű motorral szerelt motorkerékpárokat közúti és terepjáró üzemben. Az olaj zökkenőmentes működése mérhető üzemanyag-megtakarítást biztosít. Olajkeresőnk segítségével ellenőrizheti, hogy a 10W60 olaj megfelelő-e az autójához. A 10W60 -as motorolaj megfelel annak az SAE osztálynak, amely szerint előírták. Ez egy többfokozatú olaj, nagyon jó folyási tulajdonságokkal, még alacsonyabb hőmérsékleten is. Ezenkívül garantálja a stabil kenőfóliát nagyon magas üzemi hőmérsékleten. A motorolaj viszkozitása így stabil marad széles hőmérsékleti tartományban. Ezért az olajok egész évben használhatók. A 10W azt jelenti, hogy az olaj alkalmas téli hőmérsékletre -30 ° C -ig. Jó hidegindítási viselkedés jellemzi ezeket az alacsony hőmérsékleteket.

A SAE osztály megnevezésének második része, a “60” jelzi a kinematikai viszkozitást 100 ° C -on. 10W60 olaj esetén ez legalább 21,9 – 26,0 mm²/s tartományban van. Ez biztosítja, hogy minden olajtulajdonság megmaradjon a nagy teljesítményű motorok minden üzemi körülménye között. Amennyiben még több információt és részletet tudna meg erről, látogasson el még ma az alkatreszek.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs