2015. augusztus 11.
A beléptető rendszerek egyre elterjedtebbek

A beléptető rendszerek ma már szinte minden munkahelyen és intézményben megtalálhatóak. Segítségükkel leegyszerűsíthetővé válik a beléptetés. Ezek a rendszerek biztonságot nyújtanak az illetéktelen behatolókkal szemben, így egyre elterjedtebbek.

[wp_ad_camp_1]

A beléptető rendszerek rendkívül hasznosak és közkedveltek, mert egyrészt növelik a biztonságot, másrészt pedig költséghatékonyak. A beléptető rendszerek segítségével csak az tud bemenni egy adott épületbe, akinek erre felhatalmazása van. Általában ezt beléptető kártyák segítségével szűrik. Továbbá a beléptető rendszerek azt is lehetővé teszik, hogy egy épületen belül részlegeket különítsenek el, ahova szintén csak bizonyos személyek léphetnek be, akiknek van oda való beléptető kártyájuk és kódjuk.

A beléptető rendszerek előnye az is, hogy követni lehet, hogy ki mikor lépett be egy épületbe, és mikor hagyta el azt, mivel az olvasók rögzítik a belépési adatokat, melyek összevethetőek a kártyához tartozó tulajdonos személyi adataival. Vannak egyszerűbb beléptető rendszerek, amelyek csak néhány olvasót tudnak kezelni, és vannak komolyabb rendszerek is, melyek akár több tízezer felhasználó mozgását képesek rögzíteni.

A beléptető rendszerek megrendelhetőek az Elektronika Vonala Vagyonvédelemtől, a lineelectronic.hu internetes oldalon keresztül rendkívül jó áron. Választható egy pontos és két pontos beléptető rendszer is. A kártyás rendszer tartalmaz egy kültéri olvasót, mely kártyával és kóddal is használható, egy ajtófogó mágnest, amely a kód vagy a kártya hatására kinyitja az ajtót, egy szünetmentes tápegységet akkumulátorral, hogy a rendszer állandóan üzemképes legyen, így áramkimaradás esetén is több órán át működőképes marad, továbbá jár hozzá tizenöt darab beléptetőt kártya, illetve igény szerint kulcstartó, valamint minden szükséges vezeték és csatlakozó.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs