2022. augusztus 07.
A base top gel használata rendkívül egyszerű

Noha laikusként sokszor azt gondolnánk, hogy a körömépítés egy aránylag egyszerű feladat, valójában épp ennek ellenkezője az igaz. Rengeteg anyagismeret, kreativitás és kitartás kell ahhoz, hogy valakiből valóban jó manikűrös váljon.

A base top gel egyszerű használata óriási könnyebbséget jelent a bonyolultabb kérések esetén is. Hiszen ki szeretne hosszú órákon keresztül a manikűrösnél ülni, amivel nem csak az értékes idő megy el, de egy ponton túl bizony nem csak a készítő számára válik fárasztóvá a munka, hanem a megrendelőnek is. Éppen ezért a legújabb technológiák elsődleges célja amellett, hogy strapabíró és gyönyörű eredményt adjanak az is, hogy a használatuk a lehető legegyszerűbb és ezáltal a leggyorsabb legyen. A marilynails.hu által forgalmazott, prémium minőségű ArchiBase, illetve ArchiTop termékek pontosan ezen gondolatmenet alapján készültek. Használatuk során ötvözték a kényelmet az eredményességgel, és így olyan strapabíró, ám mégis kifogástalan termékek születtek, amikre bárki felkapja a fejét és elismerően csettint.

Csupán egy gyakorlott kézre van szükség – no és persze még kettőre, amelyeken a munka készül -, és a megfelelő ápolás, valamint a szükséges előkészítő folyadékok alkalmazása után már következhet is a műköröm alapanyag. Saját ecsetével könnyedén felvihető, gyakorlatilag alig pár perc alatt elérhető a kívánt eredmény. Ezután már csak a köttetés következik, amely UV-fény alatt alig három, míg LED-fény alatt csupán egy percet vesz igénybe. Még fixálásra sincs szükség, egyből következhet a géllakk, vagy épp az építőanyag – attól függően persze, hogy milyen köröm készül a megrendelő számára -. Épített körmök esetén lezárásként alkalmazzunk fényzselét, amely magas fényt, és extra tartósságot biztosít, alkalmazása pedig az alapanyagéhoz hasonlóan rendkívül egyszerű. A base top gel kétségkívül óriási segítség a manikűrösök számára, hisz könnyedén érhető el vele kiváló eredmény.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs