2013. január 04.
A 3 legérdekesebb állás a nagyvilágban

Sajnos nem mindenki lehet teljesen elégedett az állásával, hiszen lehet, hogy éppen jól fizet és a főnöke is rendes, de az még nem garancia arra, hogy szeresse is azt, amit csinál. Sokak bármilyen munkát elvállalnának, hogy legyen végre állásuk és legkevésbé sem a kényelem a fő szempont vagy az, hogy ne untassa Őket a munka. Van viszont pár igen extrém állás, amit a legtöbb ember kapásból elvállalna.

[wp_ad_camp_1]

Az érdekes vagy inkább élvezetes állások egyike a luxuságy tesztelő, akinek az a feladata, hogy tesztelje az ágyakat. Aludjon bennük és véleményével segítse a tervezők munkáját, hogy miképp is lehetne még jobbá tenni az alvásélményt. A feladata tehát egy luxuságy tesztelőnek, hogy meghatározott ideig próbálgassa a kényelmesebbnél-kényelmesebb darabokat.

A vízi-csúszda tesztelő feladata is hasonlóképpen nagyszerű, mint a luxuságy tesztelőé. Munkaköri leírásába tartozik, hogy körbeutazza a világot és véleményezi a különféle csúszdákat a megadott szempontok alapján, mint például a magasság, a víz hőmérséklete, a biztonság, a gyorsaság, hogy mennyire érdekes és milyen élményt nyújt. Annyiszor kell lecsúsznia egy adott csúszdán, amíg tökéletes megállapítást nem tud alkotni arról.

Az édesség tesztelő biztosan a legédesebb munka a világon és számtalan édesszájú örülne egy ilyen állásnak, ahol a legfontosabb feladat, hogy a különféle finomságokat szagolgatni és ízlelgetni kell azért, hogy ezáltal elősegítse a fejlesztést. Ehhez persze kifinomult érzék is kell, bár szinte minden gyerek és a legtöbb felnőtt is kapásból elvállalná.

Sajnos a különféle tesztelői állásokból igen kevés van és nagyon nehéz is megszerezni azokat, hiszen általában több ezren jelentkeznek egy-egy ilyen munkára. Legtöbbünknek be kell érnie a hétköznapi állásokkal, amelyek nem olyan kényelmek, mint egy luxuságy, nem olyan érdekesen, mint egy vízi-csúszda és nem olyan finomak, mint egy csoki.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs