2021. március 13.
50 literes bojler vásárlása

A bojler egy zárt tartály, amely biztosítja az égéshez szükséges eszközt, és átadja a hőt a víznek, amíg meleg víz vagy gőz nem válik belőle. A nyomás alatt levő forró víz vagy gőz felhasználható a hő átadására egy folyamatban.

[wp_ad_camp_1]

50 literes bojler rendelhető a villanybojler-csere.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a jobbnál jobb bojlerekről amelyeket kedvezményes áron megrendelhet.  A víz hasznos és olcsó közeg a hő átadásához egy folyamatba. Amikor a vizet gőzzé forralják, annak térfogata körülbelül 1600-szorosára nő, ami majdnem ugyanolyan robbanékony erőt eredményez, mint a puskapor. Ennek következtében a bojler rendkívül veszélyes berendezés, ezért gondosan kell bánni vele. A fűtőfelület a bojler bármely része lehet; forró égési gázok vannak az egyik oldalon, a másikon pedig a víz. A bojlerfém bármely része, amely ténylegesen hozzájárul a gőzképződéshez, fűtőfelület lehet. A bojler fűtőfelületének mennyiségét négyzetméterben fejezzük ki. Minél nagyobb a bojler fűtési felülete, annál hatékonyabbá válik.

A bojlerrendszer a következőkből áll: tápvíz rendszer, gőzrendszer, üzemanyag rendszer. A tápvízrendszer vizet juttat a bojlerhez, és automatikusan szabályozza azt, hogy kielégítse a gőzigényt. A bojlerhez juttatott vizet gőzzé alakítják melegvíznek. A tápvíz forrásai: a folyamatokból visszavezetett kondenzvíz vagy kondenzált gőz, amelynek a bojlerház és az üzemi folyamatokon kívülről kell származnia. A gőzrendszer összegyűjti és szabályozza a bojlerban keletkező gőzt. A gőz egy csőrendszeren keresztül a felhasználási pontig irányul. A rendszer egészében a gőznyomást szelepek segítségével szabályozzák, és gőznyomásmérőkkel ellenőrzik. Az üzemanyag-rendszer tartalmazza az összes olyan berendezést, amelyet üzemanyag biztosítására használnak a szükséges hő előállításához. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a villanybojler-csere.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs