2020. november 05.
3M fólia forgalmazás az interneten!

A 3M védőfólia a telepítés során fent marad, majd a telepítés után könnyen és tisztán eltávolítható. A védőfólia réteget a teljes telepítése során fent hagyhatja, nem fog ártani az autó felületének. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

A 3M fólia forgalmazás minden részlete megtekinthető a folfanatic.com weboldalon, ahol rendelheti is különböző színű és felületű 3M fóliákat méghozzá igen kedvezményes áron mindenféle autótípushoz. Ne felejtse el eltávolítani a védőfóliát az után-melegítés előtt. A lágyabb és konformabb fólia jobban illeszkedik az ívek köré a letisztult megjelenés érdekében. Nagyon jól alakítható és nagyszerű megjelenést nyújt a 3M 1080-as sorozatú fólia. Kiváló emelési ellenállással is bír. A 3M 2080-as fóliák fényes színekben kaphatóak és egy védőfóliát tartalmaznak, amely gyorsan, egyszerűen és tisztán eltávolítható a telepítés után, csökkentve a felületi benyomásokat, foltosodást és a karcolódásokat a gyönyörű felület érdekében.

Ha ön is unja már autójának régi megjelenését, keressen fel minket a folfanatic.com weboldalon, ahol megtalálhatja a 3M fóliák széles választékát és teljesen új megjelenést kölcsönözhet általuk autójának. Mindegy, hogy elegánsabb vagy sportosabb stílust keres, nálunk mindent megtalál. Ha netán még több részletet és információt szeretne megtudni a 3M fóliákról, nincs más dolga, mint felkeresni a folfanatic.com weboldalt, ahol megtekinthető lesz a teljes 3M fólia készlet, az árak, a rendelés részletei, valamint a kiszállítás menete is. A 3M webshop weboldalon megtalálhatja elérhetőségeinket is, tehát ha kérdezni szeretne valamelyik fóliáról vagy a rendelésről, ezt is megteheti, csak kattintson weboldalunkra és vegye fel a kapcsolatot együttműködő csapatunkkal, akik mindenre válaszolnak, ami a 3M fóliákkal kapcsolatos.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs