2020. május 09.
13 kerület új építésű lakások a legjobb áron

A lakás vásárlás a legtöbb hosszas folyamatnak bizonyul, mivel mind a saját részünkről, mind a családunk részéről nézve meg kell, hogy feleljen. Ezért is érdemes, minden szempontot figyelembe venni, hogy sikeres befektetésként tekintsünk vissza a lakásvásárlás pillanatára.

[wp_ad_camp_1]

A 13 kerület új építésű lakások választéka kiemelkedően magas, azonban a Pannonia ház lakásai minden igényt kielégítő otthonokká válnak a megvásárlásukat követően. Nem csak azért állítjuk ezt, mert fantasztikusan jó helyen van Budapest szívében, hanem azért is mert 6 ezer négyzetméteren összesen 231 lakás közül választhatja ki azt amelyik igazán megfelel a családja minden tagjának. Fontos kiemelni, hogy a lakások 40 és 120 négyzetméter közötti alapterületen vásárolhatók meg, ezért minden igénynek megfelelően vásárolhatja meg álmai otthonát, ahol a család minden tagja komfortban és biztonságban érezheti magát. Továbbá ugyancsak minden igényt kielégítő a környék is, hiszen a Budapest szívéhez közeli elhelyezkedésének köszönhetően a magas színvonalú szolgáltatások érhetők el a környéken. Akár vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról vagy egészségügyi intézményekről legyen szó a kicsiktől a nagyokig, mindenki megtalálja azt, amire szüksége van.

Ha önnek is számít a családja kényelme és biztonsága, akkor érdemes itt lakást vásárolnia ugyanis a legnagyobb lakásszámú tömb bejáratánál portaszolgálat kap helyet, amely ellátja a másik két szárny biztonsági felügyeletét is a nap 24 órájában. Őrzött parkolóhelyek és kerékpártároló gondoskodnak a további biztonságról. A lehető legjobb választásnak bizonyul, ha a Pannónia házban vásárol lakást, ezért ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Vegye fel azonnal a kapcsolatot munkatársainkkal a +36 20 366 3660 telefonszámon és érdeklődjön további információk iránt az értékesítéssel vagy a lakásokkal kapcsolatban. Készséggel állunk rendelkezésére!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs