2020. május 01.
11 kerület új építésű lakások a legjobb áron!

Az utóbbi időben folyton az jár az eszébe, hogy hol kellene lakást vásárolnia? Nem tudja eldönteni, hogy melyik kerület lenne az, ahova költözne? A 11 kerület egyike azon városrészeinek Budapesten, ahol érdemes lakást vásárolnia!

[wp_ad_camp_1]

A 11 kerület új építésű lakások szempontjából kitűnő hosszú távú befektetésnek bizonyul. Nem csak anyagi szempontok alapján alakítjuk ezt, de családalapítás szempontjából is a legmegfelelőbb hely. A Kelenliget lakópark több mint 100 lakást kínál megvásárlásra, két, három vagy négy szobás kivitelben. Mindegyikük különböző alaprajzzal rendelkezik, így kedvére válogathat a megannyi stílusú lakásból. A Kelenliget ház letisztult vonalvezetésű épület, amely korszerű stílusjegyekkel és építészeti elemekkel van ellátva. Mindezek mellett a lakások klíma és redőny előkészítéssel is rendelkeznek és az összes lakásba egyedi fogyasztásmérővel szereltünk fel. Kimondottan érdemes figyelmet szentelni a környékbeli iskolák, óvodák, üzletek, kávézók, éttermek és orvosi rendelők egyszerű és gyors megközelítésére, illetve a fantasztikusan szép kilátást sem érdemes elhanyagolnia a környező Budai hegyekre.

Vásárolja meg élete otthonát és garantáltan nem fog csalódni a színvonalban, amit a  BHG-csoport ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság képvisel. A folyamatos fejlődésben lévő Kelenföld egyik legjobb helyén elterülő lakópark egyedülálló elérhetőséggel rendelkezik, ami a tömegközlekedést illeti, hiszen a 4-es metró két perc sétára van, illetve a villamosmegálló az épület előtt található. Forduljon hozzánk és kérjen időpontot kollégáinktól az info@kelenliget.hu email címen keresztül vagy telefonon a +36 20 366 3660 telefonszámon. Itt elér bennünket amennyiben kérdése lenne a lakásokkal és azok értékesítésével kapcsolatban is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs