2018. december 09.
Weboldal bemutatkozó szöveg

A szövegírást megtanulni könyvekből, internetes portálokról, blogbejegyzésből, vagy egy napos tanfolyamból garantáltan nem lehet. Az alapelveket ugyan meg lehet tanulni, ami után biztosan jobb szöveget írna, mint a magyar weboldal tulajdonosok legnagyobb része. De ez még mindig  eredménytelen ahhoz képest, hogy milyen eredményeket érhet el ha egy profi  szövegíró készítené el a weboldalad szövegét.

Weboldal bemutatkozó szöveg elkészítése elérhető a szovegmaffia.hu weboldalon, ezért ha az ön weboldalának is bemutatkozó szövegre lenne szüksége de nem szeretne túl sokat, költeni, akkor itt a helye nálam, hiszen én segítek. A bemutatkozó szövegek ráadásul nem kerülnek olyan sokba mint egy új, egyedi weboldal elkészítése ezért jó üzletnek bizonyulhat. Nem létezik két egyforma weboldal, ezért a weboldal bemutatkozó szöveg minden esetben az ön igényeire szabott lesz. Ön szabja meg azt is, hogy a weboldal mely részeire kell szöveget írni, például hogy a főoldalra kell üdvözlő és bemutatkozó szöveg, vagy szeretne inkább egy cég bemutató “Rólunk” aloldalt, vagy éppen termék/szolgáltatás bemutató aloldalt, stb.

Weboldal bemutatkozó szövegírásra akkor lehet szükség, ha most készíti az új weboldalt és a szövegezést szeretné egy szakemberre bízni, ha van már saját weboldala, de azon sablon szövegek vannak, amiket szeretne minőségi szövegre lecserélni, valamint akomolyan veszi a vállalkozását. Amennyiben kérdései lennének a szolgáltatásokkal, a weboldal szövegírással vagy az árakkal kapcsolatban, akkor vegye felvelem a kapcsolatot e-mailben a hello@szovegmaffia.hu e-mail címre írva és itt minden kérdésére választ adok. Nálunk ajánlatkérésre is lehetőség lesz, csak töltsön ki egy űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt  amiben meg kell adnia nevét, e-mail címét, weboldalának nevét, valamint az üzenetét, én pedig visszaküldöm az ajánlatot.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs