2019. június 25.
Villogó széles kínálata akár már online is

Sokan elsőre nem is tudják, hogy milyen alkatrészről beszélünk, ha azt mondjuk, hogy villogó. Ugyanis a közéletben sokkal inkább ismertebb az index megnevezés.

Villogó széles választéka akár már pár kattintás alatt. Ez a berendezés kicsi ugyan, ám annál fontosabb. Nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy mindig rendben működjön ugyanis, ha meghibásodás áll fenn, akkor könnyedén balesetet veszélyes lehet. Meghibásodott index lámpákkal csak addig engedélyezett és célszerű közlekedni a forgalomban, ameddig elérünk a legközelebbi szervízig. Amennyiben felkeres bennünket, akkor megtekintheti a teljes kínálatunkat, melyben még számos már berendezés is elérhető, mint pl. lámpa, fényszóró, stb. A villogó, vagyis más néven index azért bizonyul nagyon fontosnak, mivel a forgalomban ez által tudjuk jelezni az haladási irányunkat. Olyan esetekben, ha meghibásodással állunk szemben, akkor elsősegélyként használhatjuk a kézjelzést, ám ajánlott minél előbb szerelőhöz fordulni. Sokan azt gondolják, hogy ennek a pici lámpának a cseréje, pont olyan kis feladat, mint maga a lámpa.

Ám közel sem így van. Ugyanis igen bonyolultnak nevezhető és azt is elmondhatjuk, hogy némi szakértelmet igényel. Viszont nem beszélhetünk gyakori problémáról. legtöbbszőr csak akkor igényel cserét, ha az autó azon a ponton sérül meg, mint pl. ütközés vagy koccanás esetén. Amennyiben ilyen nem történt ám mégsem villog, akkor legvalószínűbb, hogy maga az izzó éget ki. Ha az izzó cseréje után sem működik, akkor pedig elektronikai problémával állhatunk szemben. Az ilyen meghibásodásokat minden esetben bízzuk olyan szerelőkre, akik magas szakmai tudással rendelkeznek. Ugyanis mint már említettük a biztonságos vezetés elengedhetetlen kellékének bizonyul az index lámpa.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs