2018. szeptember 07.
Világhírű festményeket festhet ön is

Ha felejthetetlen élményekre vágyik, és szeret festeni, akkor a legdrágább festmények elkészítésére is lehetőség van, méghozzá igen kedvezményes áron. Bővebb információkat az élményfestésről az alkotasutca.hu weboldalon olvashat majd.

A legdrágább festmények közé tartozik Pablo Picasso Fiú pipával című képe, de Francis Bacon Három tanulmány című festménye is ezek között van. Amennyiben meg szeretné tekinteni a legdrágább festmények teljes listáját mindenképpen keresse fel az alktoasutca.hu weboldalt hiszen itt mindent megtudhat majd a híres festőkről és festményekről. A leghíresebb festményeket akár ön is lemásolhatja élményfestést alkalmával, amire jelentkezhet is weboldalunkon. Weboldalunkon lehetősége időpontot  és festményt is választani, és mindig érdemes a festés előtt már legalább negyed órával érkezni a helyszínre, hiszen így még felkészülhet a festésre, alaposabban megtekintheti a festményt amit kiválasztott és másokkal is ismerkedhet a helyszínen. Ha megérkezett a helyszínre, kiválaszthatja a helyét, és a hely mellett kap ecsetet, festéket, üres vászont valamint festőállványt is.

Élményfestés során a legdrágább festményeket is elkészítheti

A legdrágább festmények közül válogathat az alkotasutca.hu weboldalon, tehát ha ön is szeret festeni, és egy felejthetetlen élményben szeretne részesülni, akkor itt a helye weboldalunkon. Önnek az lesz a feladata hogy mindig az instruktor utasításait kövesse, a festés végén pedig az elkészített képet hazaviheti, vagy akár el is ajándékozhatja. Az élményfestés során a helyszínre érdemes kényelmes öltözetben érkezni, de természetesen csapatunktól kap kötényt, így pedig nem kell attól félnie, hogy tönkreteszi a ruháit. Az instruktor a festés előtt mesél majd a kiválasztott kép hátteréről majd pedig egy nagyobb méretben és egy nagyobb helyen nekiállhat a festésnek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs