2014. január 21.
Védd meg a fagytól a lefolyókat fűtőkábellel!

A hideg téli időszakban a fagy sok kellemetlenség forrása lehet, hiszen számos dolgot megrongálhat és tönkre is tehet, ha nem készülünk fel kellőképp, nem a megfelelő védelmet választjuk. A lefolyók és az ereszcsatornák befagyása sajnos gyakori jelenség, viszont erre a problémára már van megoldás, méghozzá nem is túl bonyolult, de annál praktikusabb!

A hatékony védelem a fagy ellen az intelligens teljesítményszabályozású SRHC fűtőkábelek által számodra is elérhető lehet. Ez a megoldás elsősorban ereszcsatornák, csövek, lefolyók fagyvédelemére alkalmas. A kifejezetten hosszú élettartamú, illetve bármilyen hosszban könnyedén és gyorsan szabható kábelek normál, korrozív és szennyező ipari körülmények között is nyugodtan használhatóak, ellenállnak a terhelő körülményeknek.

A fantasztikus SRHC kábelek egyik legnagyobb pozitívuma, hogy nem standard a teljesítményük, avagy a rendszer teljesítménye az aktuális külső hőmérséklet alapján automatikusan változik, így ha nincs fagyveszély, akkor a teljesítményük is lecsökken. Ezáltal nem is melegednek túl és még átfedés esetén sem égnek ki, avagy tökéletesen biztonságos megoldást kínálnak a fagy ellen. A kiegészítő csatlakoztató szett használatával a hálózati bekötésük gyors és egyszerű, azaz semmilyen különösebb szaktudást és eszközöket nem igénye a beszerelés.

A több szempontból is rendkívül nagyszerű SRHC kábelek legfőbb jellemzői, hogy teljesítményük önszabályzó, 18-től 36 Watt lehet, 0–3 Celsius fok között, hogy a hálózati feszültség 230 V, a kábel típusa pedig dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel, amíg a fűtőszál szigetelése THP, a külső burkolatszigetelés ugyancsak THP, a garancia pedig nem kevesebb, mint 10 év.

Látható, hogy a remek műszaki tulajdonságok mellett a legfontosabb felhasználói elvárásoknak is eleget tesz a gyártó, így ha nem akarsz a fagy okozta kártól félni, akkor ismerd meg a rendszert!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs