2013. szeptember 05.
Varázslatos hatással bíró Bio 100%-os Goji bogyó!

A hatalmas Kína azon részén, ahol az emberek rendszeresen fogyasztják a goji berry bogyót szinte hihetetlen, de a 100 évesek aránya bizony tizenhatszor nagyobb, mint az ország egyéb területein. Már ezen röpke tényből is jól látható, hogy egy rendkívül különleges növényről van szó, amit érdemes megismerni. A kínaiak a magas antioxidáns tartalmú goji bogyó fogyasztását máj betegség esetén, látásjavításra, vágyfokozásra és immunerősítésre is ajánlják. A Bio 100%-os Goji bogyó webáruházunkban várja Önt is!

[wp_ad_camp_1]

A Bio 100%-os Goji bogyó kiemelkedően magas és értékes tápanyag tartalommal bír, illetve a ma ismert növények közül a goji berry tartalmazza a legmagasabb béta-karotin szintet, mely fontos szerepet játszik a szem egészségének megóvásában, valamint a szabadgyökök lekötésében. A fent említett pozitívumok mellett a farkasbogyó magas antioxidáns és lícium tartalma által megelőzi a rák kialakulását, védi a szívet, továbbá segít megelőzni a különféle daganatos megbetegedéseket.

A goji berry, avagy a goji bogyó 19 aminosavat és 21 nyomelemet tartalmaz, közöttük az ismert rákellenes germániumot is, ami gyümölcsök esetében igazán ritka jelenség. A Bio 100%-os Goji bogyóban amellett, hogy megtalálható a lícium és erős antioxidáns forrás, ötszázszor annyi C-vitamint biztosít a szervezet számára, mint például a citrusfélék, a többi gyümölcsről nem is beszélve. A farkasbogyóról tudni kell továbbá azt is, hogy javítja az emlékező képességet, mivel képes serkenteni az agy működését, de pozitívan hat a prosztatára és menstruációra is.

A Bio 100%-os Goji bogyó fogyasztása mindenki számára ajánlott, aki kicsit is törődik az egészségével, aki ülő munkát végez vagy aki egyszerűen csak az immunrendszerét szeretné erősíteni, a betegségeket akarja megelőzni! Tegye próbára Önt is a farkasbogyót!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs