2014. október 16.
Válogass a kényeztető masszázsok közül, élvezd az őszt!

Méregtelenítő mézes masszázs: a méz jótékony hatása nemcsak belsőleg, de külsőleg is megnyilvánul. Magas vitamin, ásványi anyag és enzimtartalma miatt egyre többen alkalmazzák a bőr és a test szépítésére, annak méregtelenítésre. Mindig kitalálnak valami teljesen újat, a masszázsok világában is, ám a mézes masszázs nem új keletű dolog, ugyanis már több száz éve alkalmazza a tibeti és az orosz népi gyógyászatban.

A mézes masszázsnak a szépségért sokat tesz, de nemcsak ebben mutatkozik meg áldásos hatása. A méz salaktalanító tulajdonsága az egész szervezetre kihat, így erősíti az immunrendszert, de nagyon jó gyulladáscsökkentő és izomlazító is. A szakemberek kifejezetten ajánlják kiegészítő gyógymódként reumásoknak, valamint a számítógép mellett dolgozóknak izomlazítóként.

Aloe vera masszázs: az Aloe Vera géllel történő testmasszázs esetében a magas vitamin- és ásványi anyag tartalmú kivonat táplálja, és vitalizálja a bőrt, illetve feszesítő hatása által tornáztatja a kötőszövetet, de még az erekre is jótékony hatást gyakorol. A kezelést testradírozással kezdik, így a hatóanyagok bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, ott felszívódnak.

Csokoládé masszázs: a rohamosan fejlődő kozmetikai ipar már régóta foglalkozik a csokoládé hatásaival, és alkalmazza is a kakaóvajat. A különféle szépészeti készítmények nagy mennyiségben tartalmazzák a fantasztikus kakaóvajat. Ezek tisztítják, ápolják és védik a bőrt. Egy teljesen új felfedezés során azonban a szépségápolás legfontosabb szereplőjévé is válhat a kakaóvaj, ugyanis ez az anyag kifejezetten gazdag teobrominban. Ez az anyag a koffeinhez hasonlóan serkenti a zsírégető folyamatokat. A kellemes illatú kezelés tehát zsírbontó hatással bír, de emellett elősegíti a boldogsághormonok termelését is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs