2014. január 23.
Válaszd az igényes sminket, keresd fel az új referenciaszalont!

Pár hónapja megnyílt Magyarországon is az első Le Maquillage referencia szalon, ami a fővárosban, a Bazilika közelében, pontosabban a Zrínyi utca 14. szám alatt várja az érdeklődőket, a szépülni vágyó hölgyeket, azokat akik elkötelezettek az igényes sminkek iránt. Márka többéves kutatás és fejlesztés eredményeképp jött létre, így a Le Maquillage valóban tökéletes választást kínál mindenki számára.

A márka nemrégiben megnyitotta első utcai üzletét Budapesten, ahol a professzionális kozmetikai termékeket és a különféle kiegészítőket forgalmazó cég széles termékskálája található meg. Az impozáns szalonban a kedves vásárlók mindent megkapnak, amire csak szükségük lehet, hiszen amellett, hogy kipróbálhatják a termékeket, személyes sminktanácsadáson és oktatáson is részt vehetnek. A tanfolyamok során mindenki elsajátíthatja az eszközök helyes használatát, illetve azon túl még azokat a technikákat is, amelyek segítségével megtanulhatják a saját szépségüket még jobban kiemelni.

A vadonatúj, teljesen továbbfejlesztett, egyszóval újragondolt Le Maquillage brand a tökéletességet hivatott szimbolizálni, az innováció igazi elkötelezettje. Az új design és csomagolás mellett új koncepcióval és oktatási rendszerrel akarja még ismertebbé tenni termékeit. A színválaszték óriási, hiszen nem kevesebb, mint 110 árnyalatot kínál, avagy még a profi sminkesek számára is egyedi lehetőségeket nyújt.

Érdemes felkeresni a szalont és egy kicsit szétnézni, ha Te is előnyben részesíted az igazi minőséget, hiszen a termékek minősége könnyű használatot tesz lehetővé, az oktatásukon megszerezhető tudással és trükkökkel pedig minden nő a saját sminkmestere lehet! Az első referencia szalon vár az V. kerületben a hét minden egyes napján 9-től 21 óráig.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs