2013. november 13.
Válassza a tökéletes kikapcsolódást, válassza a spa hotelt!

Ha egy különleges hétvége a cél, ha szeretne végre egy kicsit kikapcsolódni és ennek érdekében keresi a lehető legjobb megoldásokat, akkor mindössze csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul, avagy felfedezi a wellness élmények egy teljesen új szintjét, melyet a szentendrei spa hotel, avagy a négy csillagos Bükkös Hotel biztosít kedves vendégei számára mindig nagyszerű feltételek mellett.

Egyedi hangulattal rendelkező, ízléses berendezésű, mesés környezetben található boutique szállodánk a tökéletes helyszín, ha a romantikus kikapcsolódás, a felnőtteknek való spa pihenés és feltöltődés a cél, illetve egy komoly üzleti találkozó számára keres igényes helyszínt.

A spa hotel sokoldalú wellness részlege által a vendégek számára ingyenesen igénybe vehető a finnszauna, a szauna, az infraszauna, a jégkása, a gőzkamra, a kényeztető masszázsok és egy fantasztikus jakuzzi is, ami még kényelmes pihenő ágyakkal is el van látva. A szobák között úgyszintén nagy a választék, mindenki megtalálhatja az elvárásai számára leginkább megfelelő opciót, hiszen adott a Family Comfort a családok számára, a Dual Comfort szobák, melyekből nincs két egyforma, a Dual Premium megoldás, mely még a legkényesebb igényeket is kielégíti, illetve a mini lakosztályok.

A pihenés számos élménye mellett a Bükkös Hotel várja egyedi Black Rock Grill Bistro éttermi megoldással, avagy a lávaköves grillezéssel. A spa hotel különleges étteremének a titka az, hogy ételei a saját asztalánál 440 fokos lávakövön készülnek el, azokat saját kedve szerint fűszerezheti és grillezheti.

Keresse fel a www.bukkoshotel.hu honlapot, ismerje meg aktuális csomag ajánlatainkat és foglaljon szobát még ma, hogy holnap akár már élvezni is tudja a mesés spa hotel kínálta wellness élmények színvonalas sokaságát, hogy végre feltöltődjön pozitív energiával!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs