2014. március 27.
Válassza a modern vezetéknélküli riasztókat!

Ha elkészült meseszép otthona, de nem gondolt arra, hogy a riasztók számára is be kellene húzni pár vezetéket, vagy eddig úgy vélte, hogy nincs szüksége riasztóra, mert otthona biztonságos, ám belátta, hogy napjainkban már nem szabad a véletlenre bízni a dolgot, avagy a megelőzés a legjobb védekezés, akkor se nincs gond, hiszen van olyan riasztó is, amihez nem kell egy szál vezeték sem. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem készséggel áll rendelkezésére, hívjon bennünket bátran!

A vezetéknélküli riasztó rendszer természetesen rengeteg előnnyel rendelkezik, olyan tulajdonságokkal, melyeket hasonló céllal készült társai már nem tudnak biztosítani. A vezetéknélküli riasztóra, melyet profi csapatunk tud biztosítani az Ön számára is egyaránt jellemző a gyors kivitelezhetőség, a teljes egészében kábelmentes működés, az egyszerű bővíthetőség, illetve ami talán a legfontosabb, a kompromisszumok nélküli érzékelő elhelyezés.

A vezetéknélküli riasztók alkalmazásának hála nem kell feleslegesen vezetékezni a központtól egészen az érzékelőkig, avagy nem csak biztonságos, hiszen a vezeték elvágásával nem tudják a betörők kiiktatni, hanem még esztétikailag is rendkívül előnyös. A vezetéknélküli riasztók esetében természetesen fontos szempont még az is, hogy egy esetleges lakás átalakítás esetén is nagyon könnyen és egyszerűen megoldható a teljes rádiós rendszer átépítése, nem kell különösebb bonyodalmakkal számolni.

A kedvező tapasztalatok miatt ma már egyre többen és többen választják a vezetéknélküli riasztókat!  Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által most kedvező árak mellett veheti igénybe Ön is a riasztókat, hiszen mi ügyfeleink számára árban is kedvező rádiós rendszerek építünk ki! Keresse fel weboldalunkat és kérjen személyre szabott ajánlatot még ma, hogy holnap már biztonsága tudhassa otthonát!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs