2018. július 13.
Utazás Grúziába egy remek csapattal

Grúziát tartják a vadkelet kapujának, és ez az a hely ahol az európai és ázsiai kultúra összeolvad. Ha lélegzetelállító tájakat és különleges helyeket szeretne látni, akkor ne hagyja ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat, hiszen Grúzia a posztszovjet mennyország, ahonnan felejthetetlen élményekkel tér majd haza. Bővebben az utazásról a wanderwell.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Grúzia utazás elérhető kedvezményes áron a wanderwell.hu weboldalon, tehát látogasson el ön is weboldalunkra, ha egy érdekes, kalandokkal teli utazás részese szeretne lenni. A túra tíz napig tart, és ezalatt a tíz nap alatt minden fontos kaukázusi helyet megtekintünk, megnézzük a legfőbb grúziai látványosságokat és sziklába járt városokat is érintünk. A grúziai utazáshoz hozzátartozik még a vadregényes tájakon való lovaglás, a csónakázás és a terepjárós utazás is. A csapatok 10-16 főből állnak, általában 30 fölöttiekből, de természetesen nincs megszabott korhatár, bárki jelentkezhet az utazásra aki élményekkel szeretne gazdagodni és utazásra, kikapcsolódásra vágyik.

Ha esetleg kérdései lennének a grúziai utazással, az árakkal, az utazás nehézségével vagy a csapatokkal kapcsolatban, akkor felteheti nekünk kérdéseit Facebook vagy Instagram oldalunkon, tehát bátran felveheti velünk a kapcsolatot a közösségi oldalainkon és egyetlen kérdése sem marad megválaszolatlanul. Kattintson weboldalunkra, a wanderwell.hu-ra és itt megtalálhatja a grúziai utazás teljes leírását, megtalálhatja az anyagiak leírását és akár videókat is nézhet az utazásokról. Weboldalunkon megtalálhatja YouTube csatornánkat is, így saját szemével láthatja, milyen csodás tájakat láthat, ha jelentkezik grúziai utazásunkra. A grúziai utazásra két hely kiadó még, tehát siessen, nehogy lemaradjon róla!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs