2013. július 02.
Utasbiztosítás igazi kedvezményekkel, ne hagyja ki!

Az utasbiztosítás Axa Bank által igazi kedvezmények mellett igényelhető, így ha nyaralni indul, de még nincs biztosítása, akkor érdemes megfontolnia ezt a lehetőséget. A bank honlapján az utasbiztosítást 10 százalékos díjkedvezménnyel köthető, amennyiben a 2013-ra tervezett további külföldi utazásai során az utasbiztosítását ismételten az Axa honlapján köti meg.

Az utasbiztosítás Axa Banknál különösen ajánlott azok számára, akik 2012-ben már a bank honlapján kötötték meg utasbiztosításukat, ugyanis a kézhez kapott kedvezménykódot 2013.december 31-ig változatlan kondíciókkal felhasználhatják. Tudni kell persze, hogy a kedvezmény csakis a www.axa.hu weboldalon, az online biztosítás kötésekor küldött kód aktiválásával, a további online utasbiztosítások kötésekor használható fel, mégpedig a HóBarát és Világjáró csomagok esetében.

Az utasbiztosítás Axa esetében egy kedvezményes kód többször is felhasználható, továbbá a kapott kedvezmény egy időben több fő számára is érvényesíthető, viszont ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, tehát kizárólag a felnőtt teljes árú biztosítási díjból kerül levonásra.

Az utasbiztosítás Axa Banknál igazán személyre szabott, hiszen adott több biztosítási csomag is. A Világjáró utasbiztosítás például kétféle biztosítási csomagot is kínál. Ezek nyújtott szolgáltatásokban és az egyes káresemények kapcsán igényelhető biztosítási összegek nagyságában különböznek.

Az utasbiztosítás Axa azok számára is ajánlott, akik szeretik az extrém sportokat és erre tekintve is szeretnék magukat tökéletesen kibiztosítani. A Sport+ csomag igénylése a fent említett két csomaggal együtt is igényelhető pótdíj ellenében. A rafting és a búvárkodás 40 méteres mélységig viszont továbbra is a pótdíj nélküli sporttevékenység közé tartozik.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs