2019. március 06.
Tippek melyektől gyorsabban nőhet a hajunk

Sok nőnek okoz problémát, hogy borzasztó lassan nő a haja, pedig hatalmas és dús hajkoronát szeretne. Mi most mutatunk pár tippet melyek igazán hatásosak lehetnek.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben azt szeretnénk, hogy gyorsabban nőjön a hajunk, akkor a hajhagymákat kell stimulálnunk. Mégpedig ezt egy jó fejmasszázzsal tehetjük meg. Ennek köszönhetően nem csak a vérkeringést gyorsíthatjuk fel, de a tápanyagok is mélyebbre juthatnak. Ám a fejmasszázs nem csak szárazon hasznos, hajmosás közben is igen hatásos lehet. Úgy lehet a leghatásosabb, ha a nyaknál kezdjük, majd haladunk fokozatosan előre egészen a homlokig. Sokan esnek abba a hiába, hogy csak növesztik, ám nem gondolnak a megfelelő ápolásra. Többek között ide kell sorolnunk a visszavágást is. Hiszen ha nem vágatjuk vissza hajunkat és csak ápolatlanul hagyjuk nőni, akkor csak azt fogjuk elérni, hogy folyamatosan fel fog töredezni és egy igénytelen külsőre tehetünk szert. Így attól függetlenül, hogy növesztjük a hajunkat legalább 3-4 havonta ajánlott meglátogatni a fodrászt. Amennyiben szép és dús hajkoronáról álmodozunk, akkor annak érdekében elengedhetetlenek a megfelelő vitaminok a szervezetünk számára.

Téli időszakban kicsit le vagyunk korlátozva, hiszen nincs olyan kínálata a boltok polcain. Ám ilyen esetekben fordulhatunk vitamin komplexekhez. A haj és köröm növekedéséhez a legfontosabbak az antioxidánsok, illetve a B-vitaminok. Legtöbben már ott elcsúsznak a hajápolást illetően, hogy az alapokat nem tudják. A samponig még mindenki eljut, hiszen azzal tisztítja meg fejbőrét a lerakodott szennyeződésektől. Viszont már a kondicionálót már sokkal kevesebben alkalmazzák. Ám, ha szép hosszú tincseket szeretnénk, akkor erre is rá kell szoknunk. Ugyanis a fejbőrünket, illetve a hajszerkezetünket ellátja megfelelő tápanyagokkal.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs