2013. július 15.
Természetes és hatékony segítség az akupunktúra által!

Amennyiben Önt is mozgásszervi betegségek kínozzák, akkor itt az ideje, hogy cselekedjen és tegyen is valamit annak érdekében, hogy újra teljes, gondtalan életet tudjon élni. Csodálatos környezetben található, holisztikus rendelőnk a legjobb szakemberekkel és a lehető leghatékonyabb módszerekkel várja, melyekről a www.mozgasszerv.hu/szolgaltatasok/gyogytorna honlapon bővebb információkat is kaphat!

Sajnos az emberek többsége a fizioterápiás kezelésektől várja a megoldást, illetve ilyen vagy olyan gyógyszeres kezelésektől. Ezek rövid távon talán tudnak is segíteni, de hosszú távon a gyógytorna az egyetlen segítség, a legjobb kezelési mód, amennyiben a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok kínozzák. Weboldalunkon, a www.mozgasszerv.hu/szolgaltatasok/gyogytorna honlapon mindent megtudhat az általunk biztosított szolgáltatásokról és mások véleményét is megismerheti. A hosszan tartó fájdalom mentes állapot eléréséhez a rendszeres gyógytorna vezet!

Az akupunktúra pontok és jótékony hatásai a több ezer éves, hagyományos kínai orvoslásnak köszönhetőek. Ezen természetes eljárás tulajdonképpen azon alapul, hogy tűk behelyezése a bőr megfelelő pontjaiba segíti a szervezet elakadt energiaáramlását. Az energia torlódás, amely fájdalmat eredményezett, így megszűnik. Az akupunktúra pontok és jótékony hatásai által az idegvégződéseken endorfinok szabadulnak fel. Ezek a vegyületek a kíméletes fájdalomcsillapítás terén jeleskednek.

Az akupunktúra pontok és jótékony hatásai leginkább a migrén, a gerinc, mozgásszervrendszer fájdalma, reumatikus kórképek, neuralgiák, valamint különböző vegetatív beidegzési zavarok esetében fejtik ki jótékony hatásukat. Amennyiben elege van a fájdalomból, itt az ideje, hogy kipróbálja a természetes és hatékony segítséget, hogy újra visszanyerje a mozgás örömét!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs