2014. december 25.
Téged is érdekel, hogy miért szeretsz lövöldözős játékokkal játszani?

Míg a lányok az öltöztetős játékokat kedvelik inkább, a fiúk a durvábbakat, mint például a lövöldözős játékok. A lövöldözős játékok kedvelői a lovoldozos.jatekok.sk weboldalon számos ilyen játék közül válogathatnak, megtalálhatja mindenki a magának leginkább tetszőt. Lőhettünk múmiákra, szörnyekre, de akár egy virtuális katonai kiképzésen is részt vehetünk egy lövöldözős játék keretén belül.

Miért szeretünk játszani akár felnőttként is? Az ember szinte ösztönös, elemi tulajdonsága, hogy szeret játszani, sőt az állatoknál is jelen van ez. Ha végiggondoljuk minden kiskutya, kismacska szeret játszani, később, idősebb korukban pedig egyre ritkábban bár, de még mindig jelen van életükben a játék. Ugyanígy alakul ez az ember élete folyamán is. A 21. században már nem ugyanúgy játszunk, ahogyan azt előzőleg tettük, vagy mint az állatok. Ezt a különbséget el kell fogadnunk.

Miért játszunk? Mert szeretnénk kikapcsolódni, mert szeretnénk alkotni. Az ember másik tulajdonsága az alkotásra való olthatatlan vágyódás. De számtalan filozófus, nagyember fogalmazta már meg a játék, a játék szükségességének definícióját. A lövöldözős játékok alkalmával pedig levezethetjük a hét közben felgyülemlett feszültséget, agresszivitást, és mindeközben kikapcsolódunk. Ilyen szempontból nagyon is hasznosnak bizonyulnak az ilyen lövöldözős játékok. Továbbá izgalommal tölt el bennünket, mikor az egyszerű székünkből egy teljesen más, varázslatos virtuális világba lépünk. Noha a lövöldözős játékok alapja, kiindulópontja ugyanaz, más-más világba csöppenhetünk minden egyes fajta játékkal. Sőt, még az időben is ugrálhatunk, így harcolhatunk űrlényekkel, de középkori lovagokkal is. A lovoldozos.jatekok.sk oldalon még több lövöldözős játé közül válogathatunk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs