2015. március 26.
Tavaszi divat 2015 – hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból

Az idei évi hajdivat elég sokszínű. Nem lesz olyan nő, aki nem találja meg magának a legmegfelelőbbet. Most tavasszal inkább a vállig érő formák a legmenőbbek, persze különböző változatos színekkel kombinálva. Következzék néhány ötlet, melyek a segítségünkre lehetnek.

A vállig érő hajban az a legjobb, hogy könnyű a kezelése, a formázása, és többféle hajviselet is készíthető belőle. Ezért egyáltalán nem válik egyhangúvá a viselése. Legyen akár egyenes, vagy hullámos, valamint az arcformánkhoz is tökéletes választás. Bulikba, vagy a munkahelyre, akár az iskolába is kiváló hajforma, hiszen mindig lehet alakítani olyanná, amilyet szeretnénk.

Viszont a rövid haj is igen népszerű. Laza, sportos, de mégis nőies frizurák is igen trendiek, akárcsak a hosszú haj. A rövid hajat igen könnyű kezelni, mivel rövid, és a kerek arcúaknak még nagyon jól is áll. Lehet akár hátulról előre hosszabbodó fazonú is a hajunk, ezt is könnyű kezelni, és sok lehetőséget rejt magában, és még trendi is.

Amennyiben a hosszú hajnál döntünk, az is lehet trendi, hiszen elég sok lehetőséget rejt magában. Remekül formázható, bárhogy hordható, lehet trendi is. Akár leengedve, akár felkötve, mindenhogy nagyon jól el lehet készíteni, csupán legyen elegendő ötletünk. A színt is remekül lehet kombinálni, például fönt világos, és lent a hajvégek sötétek.

A színek is nagyon fontosak, különösen most tavasszal, hogy tündökölhessen a hajunk. Lehet választani bármilyen árnyalatot, mellyel tökéletes hatást érhetünk el. Idén újdonság lesz az eperszőke szín, mely a szőke egy másik árnyalatával igen kiváló hatást érhet el. De a barna szín se megy ki a divatból, bármilyen árnyalatát is válasszuk. Amennyiben bátrabbak , merészebbek vagyunk, választhatunk valami extrém színt is, például a kék vagy a lila bármely árnyalatát.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs