2017. október 17.
Szociális gondozó és ápoló felkészítés

Szociális gondozó, illetve ápoló tanfolyam kínálatunkban 66 különböző tanfolyamot találhat amelyek között vannak budapesti, zalaegerszegi, érdi, kaposvári, valamint pécsi képzések is ráadásul ezekre most 6%-os árengedménnyel lehet jelentkezni. A szociális gondozó, illetve ápoló tanfolyam 12 hónapot vesz igénybe.

Szociális gondozó és ápoló felkészítés elérhető a melyiksuli.hu weboldalon méghozzá rendkívül kedvezményes áron, tehát megéri hozzánk fordulni ha szociális gondozó vagy ápoló szeretne lenni, hiszen nálunk a legjobb felkészítésben lesz része. A szociális gondozók, illetve ápolók beteg, elesett, illetve idősebb embereket ápolnak, gondjukat viselik, és a képzés során mindenkiből felkészült szakember lesz, hogy az ilyen embereknek könnyen és gyorsan segíteni tudjon. A képzés után ön dolgozhat egy szociális otthonban vagy intézetben, vagy akár a gondozott személy lakásán is. A tanfolyam tartalmazza a következő modulokat: foglalkoztatás, sajátos gondozási feladatok, szükségletek felmérése stb.

Ha meg szeretné tekinteni a szociális gondozó tanfolyamokat és az árakat, akkor erre is van lehetősége, csak kattintson bátran weboldalunkra a melyiksuli.hu-ra, és itt hasznos tippeket is találhat a Tippek menüpont alatt. Amennyiben kérdések merülnének fel valamelyik tanfolyamunkkal kapcsolatban, avagy az árakról kérdezne forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címen, vagy néhány kattintással kitöltheti a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlapot is nevének, üzenetének, illetve e-mail címének megadásával. Ha meg szeretné tekinteni a teljes szociális gondozó, illetve ápoló tanfolyamokat akkor a Képzés keresőben keresgéljen. A tanfolyamot fizetheti akár készpénzben, postai csekkel, vagy éppen banki utalással is igény szerint.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs