2018. december 08.
Szigetelő szalagfüggönyök otthonunkban

Sokszor találkozhatunk, olyan szituációkkal mikor nem találjuk a tökéletes megoldást arra, hogyan is válasszunk el bizonyos tereket, illetve azokat hogyan szigeteljük el. Ilyen esetekben van szükségünk a szalagfüggönyökre, melyeket szinte bárhol alkalmazhatunk.

Ezek a modern kialakítású szigetelő szalagfüggönyök kiváló megoldást jelenthetnek különböző terek elválasztására, hiszen használhatjuk őket kül- és bel területen is egyaránt. A szigetelő szalagfüggönyök megvédenek bennünket a szélsőséges időjárástól, a csapadéktól, a különböző porok áramlásától, illetve egy bizonyos szinten hangszigetelő hatással is rendelkeznek, így még szélesebb skálán tudjuk őket felhasználni. Továbbá mellettük szól még az is, hogy igen olcsónak és praktikusnak bizonyul. Nagyon sok raktárhelységben alkalmazzák, hiszen ez által elkerülhetjük a különböző kapuk, illetve ajtók nyitogatását, melynek köszönhetően sokkal gyorsabban és gördülékenyebben haladhat a munka. Pl. a targoncával való árú szállítás esetén is kiváló lehet, hiszen a jármű elhaladta után a szalagok visszaállnak a helyükre és elzárják a teret.

Továbbá ez mellett kiválóan alkalmazhatóak még, olyan helyeken is ahol a fűtött, illetve a hűtött tereket kell külön választanunk, hiszen teljes mértékben megakadályozza a levegő ki-be áramlását. Többek között ebből következik az, hogy a szalagfüggönyök nem csak praktikusak, ám energiatakarékosak is egyben. Így ezek alkalmazásával energiaköltség csökkenésével is számolhatunk, amely nem csak a saját pénztárcánkra lesz kihatással, hatán a minket körbevevő környezetre is. Ezeket a szigetelő szalagfüggönyöket tökéletesen felhasználhatjuk bejárati ajtóknál, ipari kapuknál, raktárok és üzletterek elválasztásánál.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs