2014. március 24.
Szerezd be a trendi bokacsizmákat tavaszra!

Ha szeretné idén tavasszal is trendi lenni, akkor bizony nem elég csak a ruhatárat újjá varázsolni, kell egy-két cipellő is, hogy az összhatás tökéletes legyen. Idén a bokacsizma fogja divatossá tenni lábaid, úgyhogy szerezz be belőlük bátran egy párat, de persze nem mindegy, hogy milyet!

[wp_ad_camp_1]

A fehér, krémszínű, esetleg ekrü remek választás. Ezek egyik legnagyobb előnye a széleskörű variálhatóság, mivel akár a leglazább vagy legelegánsabb szetthez is fölveheted őket. Az időjárás az egyedüli tényező, ami a viselés útjába állhat, avagy esőben nem a legpraktikusabb darab. Az még külön trendivé teszi csizmád, ha a lábbeli felsőrésze legalább kétféle, különböző anyagból készült.

Az ezüst sem elhanyagolandó darab idén tavasszal. Lehet, hogy hirtelen furán hangzik az ezüst csizma, de bizony ez a világító bokacsizma hódít. A holdjárónál például nagyságrendekkel kevésbé feltűnő darab. Egy ilyen extra lábbeli esetében a barnás és a vöröses talpmegoldások a legtrendibbek. Ezek akkor szépek, ha laposak, ugyanis a magas sarok vagy platform már túlzás lenne.

A barna velúr már a téli csizmák kínálatában is jelen volt, de inkább tavaszra javaslom, hiszen már egyetlen folyadékcsöpp is meglátszik az ilyen darabokon. Ezek a nagyon szép, ugyanakkor nagyon kényes darabok ellenállóbbá tehetők a környezeti hatásokkal szemben, ha például beszerzel egy rájuk kifejlesztett impregnáló sprét, hogy ennek köszönhetően taszítsák a vizet.

Végül, de nem utolsó sorban a színes mintás darabokról sem szabad megfeledkezni. A geometriai ugyanis már a cipős szekrénybe is befészkelték magukat. A tavaszias élénk színek, és virágminták, illetve a nagy mintás csizmák hamarosan megtalálhatóak lesznek a cipőboltokban. Nem kell persze a legextrémebb darabot választani, hiszen egy semleges árnyalatú szín, visszafogottabb mintával is jól mutat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs