2017. november 13.
Személyi kölcsön karácsonyra? Tájékozódjon időben!

Az év végéhez közeledve egyre többen fordulnak a személyi kölcsön kínálta lehetőségek felé, ugyanis a bárki számára ideális meglepetés megtalálása gyakran nem olcsó mulatság. Természetesen akkor is kerülhetünk átmeneti pénzzavarba, ha nem a karácsonyi ajándékok megvásárlása a cél. Nagyon fontos, hogy a megfelelő ajánlat mellett tegyük le a voksot, hiszen ezen a jövő anyagi biztonsága múlhat. Ebben segíthet a személyi kölcsön kalkulátor.

A személyi kölcsön kalkulátor segítségével néhány kattintással szűrhetjük a hitelintézetek ajánlatait, így csak azokat láthatjuk, melyek számunkra relevánsak lehetnek. Számos személyi kölcsön már minimálbérrel igényelhető, de ha magasabb összeget céloznánk meg, akkor a jövedelmi követelmények is magasabbak lehetnek. Nem mindegy az sem, hogy törlesztünk-e már havonta bármilyen hitelt, kölcsönt, hiszen ha meghaladják a kötelezettségek a jövedelem egy bizonyos részét, akkor nem biztos, hogy jogosultak lehetünk az újabb felvételre. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy termékvásárláshoz esetleg az áruhitelek kedvezőbb megoldásnak bizonyulnának.

A szemelyi-kolcson-kalkulator.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy sokan érdeklődnek a kifejezetten olyan lehetőségek iránt, melyek esetében még a hitelintézetben sem kell megjelenni, hanem az otthoni ügyintézés mellett is letehetjük a voksot. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ez esetben biztosan plusz költségekkel kell majd számolni. A legtöbbször hitelintézettől függetlenül elindíthatjuk online az igénylést, így majd csak az előre egyeztetett időpontban kell a bankban megjelenni. Karácsony előtt a személyi kölcsön segíthet az átmeneti pénzzavarok leküzdésében, de mindig saját anyagi lehetőségeink függvényében hozzunk erről döntést!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs