2019. december 13.
Szabadulószoba Szeged városában

Országszerte számtalan szabadulószoba létezik, így aki szeretné próbára tenni magát, annak nem szükséges a fővárosig utaznia, hiszen a nagyobb városokban is több szabadulószoba közül lehet választani. Szegeden sincs ez másképp!

Szabadulószoba Szeged – A szabadulószobákat a többség ismeri, legalábbis tisztában van vele, hogy micsodák és miért jók. A szabadulószobák igazán nagy népszerűségnek örvendenek, ezért sokan teszik próbára magukat. A szabadulószobák lényege, hogy adott idő alatt ki kell jutni. A szabaduláshoz logikus összefüggéseket, nyomokat kell keresni és rá kell jönni a szabadulás nyitjára. A szobákból meghatározott idő alatt kell kijutni, ami általában egy óra. A szobákba meghatározott létszámú csapat léphet be. Minden szobának megvan a maga története, ezért mind másként van berendezve. Ahogy már fentebb is említettük, a szabadulószobák igazán népszerűek, éppen ezért gyakran nem csak baráti társaságok és családok látogatnak el ide, hanem kollégák is, csapatépítés címén. Egy szóval kiváló program, ami összekovácsolja a résztvevőket!

Szegedi szabadulószobák

Szegeden összesen hét szabadulószoba található, amik egytől-egyig izgalmas háttér történettel rendelkeznek, amihez a szoba berendezés is igazodik. Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi történik abban az esetben, ha a csapat elakad és semmi ötlete nincs, hogy hogyan tovább. Akkor a maradék fél órában csak nézik egymást? Természetesen nem. Ha végképp elakadt a csapat, akkor némi támpontot kaphatnak, hogy tovább tudjanak haladni a szabadulás felé vezető úton! Ha szeretné megtekinteni a szegedi szabadulószobákat, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az exitgames.hu weboldalra és tájékozódjon a szobákra vonatkozó információkat illetően!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs