2018. október 13.
STD, STD szűrés Budapesten

Vajon Ön tudja, hogy az STD minek a rövidítése? Amennyiben nem, akkor mi most segítünk. Az STD, vagyis Sexually Transmitted Diseased, ami nem mást takar, mint a úton terjedő betegségeket.

[wp_ad_camp_1]

STD, STD szűrés a Belvárosi Orvosi Centrumban. Az STD a közhiedelemmel szemben, nem csak a klasszikus nemibetegségeket, mint pl. a szifilisz, gonorrhoea, hanem sok más gyakori korokozó is ide sorolható. Ezek pedig lehetnek baktériumok, chlamydiák, vírusok, gombák, vagy éppen paraziták is. Kevesen tudják, de több, mint 30 kórokozó terjed nemi érintkezés révén. Többek között ezért is szeretnénk felhívni a figyelmet az STD szűrés fontosságára. Főként azok számára ajánljuk, akik gyerekvállalás előtt állnak, új kapcsolat esetén, első óvszernélküli együttlét esetén, vagy pl. akkor, ha bármilyen húgyúti, nemiszervi tünetet, vagy panaszt észlelünk. Ám legfőképpen, akkor, ha visszatérő problémáról beszélhetünk és a különböző kezelésékre nem reagál. Továbbá, abban az esetben is ajánlott a szűrés elvégzése, ha alhasi fájdalmat, ízületi gyulladást, szemgyulladást, kiütések, láz, illetve, ha nyirokcsomó megduzzadását észleljük.

A rendelőnkben előre egyeztetett időpontok alapján érkeznek a páciensek, így ez által próbáljuk elkerülni a hosszas várakozási időt. időpontot egyeztethet telefonon, illetve e-mailben is. Főként azért is ajánlott időközönként elvégezni a szűréseket, ugyanis az STD fertőzéseket bárki elkaphatja, aki szexuális életet él. Ezek a fertőzések terjedhetnek orális, anális, illetve akár kézzel való érintkezés által is. Továbbá a különféle használati eszközök, illetve tárgyak is okozhatják a fertőzést, ha közösen használják. Keressen fel bennünket a belvarosiorvosicentrum.hu oldalára kattintva. Illetve a következő elérhetőségen: +36 30 870 74 27, +36 30 372 68 32-es telefonszámokon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs