2018. július 29.
Speciális szakfordítás és a legjobb fordító egy helyen

Napjainkban egyre gyakoribb, hogy a különböző fontos dokumentumokat több nyelvűen kell átadnunk annak érdekében, így ezek lefordítására érdemes mindig egy megbízható és pontos munkát végző szolgáltatót keresnünk.

[wp_ad_camp_1]

Fordító munkatársaink mind gazdasági és jogi végzettséggel, illetve magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Erről az is tanúskodik, hogy a fordítóirodánk több mint tíz éves fennállásának köszönhetően professzionális munkákat biztosít az megbízóink számára. Lehet szó bármilyen dokumentumokról, mint pl. műszaki, orvosi vagy jogi okmányok, a magas szakmai végzettséggel rendelkező munkatársaink részére ez nem okozz fejtörést. A vállalatunk egyik legfontosabb erénye a gyorsaság, amely azt jelenti, hogy mindig igyekszünk, hogy az ügyfeleink részére a legrövidebb időn belül kézbesítjük az elvégzett szolgáltatást. Az megrendelőink különleges kéréseinek mindig törekszünk maximálisan eleget tenni, így például a sürgős munkákat hétvégén is elvállaljuk.

Az általunk végzet fordítás áráról mindig előre tájékozódhat a honlapunkon található árajánlat kérő segítségével. A www.lector.hu oldalára kattintva minden további információt megtalálható. Az általunk kínálat szolgáltatás nagyon kényelemes, hiszen az ország bármely pontjáról igénybe veheti akár pár kattintás által és a kész munkát pedig egyszerűen csak le kell töltenie, melyet e-mail formájában juttattunk vissza Önhöz. A fizetés több módon is megoldható, mint például online bankkártyával, vagy akár banki átutalással is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor hívjon bennünket a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve írhat e-mailt az info@lector.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs