2018. július 29.
Speciális szakfordítás és a legjobb fordító egy helyen

Napjainkban egyre gyakoribb, hogy a különböző fontos dokumentumokat több nyelvűen kell átadnunk annak érdekében, így ezek lefordítására érdemes mindig egy megbízható és pontos munkát végző szolgáltatót keresnünk.

Fordító munkatársaink mind gazdasági és jogi végzettséggel, illetve magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Erről az is tanúskodik, hogy a fordítóirodánk több mint tíz éves fennállásának köszönhetően professzionális munkákat biztosít az megbízóink számára. Lehet szó bármilyen dokumentumokról, mint pl. műszaki, orvosi vagy jogi okmányok, a magas szakmai végzettséggel rendelkező munkatársaink részére ez nem okozz fejtörést. A vállalatunk egyik legfontosabb erénye a gyorsaság, amely azt jelenti, hogy mindig igyekszünk, hogy az ügyfeleink részére a legrövidebb időn belül kézbesítjük az elvégzett szolgáltatást. Az megrendelőink különleges kéréseinek mindig törekszünk maximálisan eleget tenni, így például a sürgős munkákat hétvégén is elvállaljuk.

Az általunk végzet fordítás áráról mindig előre tájékozódhat a honlapunkon található árajánlat kérő segítségével. A www.lector.hu oldalára kattintva minden további információt megtalálható. Az általunk kínálat szolgáltatás nagyon kényelemes, hiszen az ország bármely pontjáról igénybe veheti akár pár kattintás által és a kész munkát pedig egyszerűen csak le kell töltenie, melyet e-mail formájában juttattunk vissza Önhöz. A fizetés több módon is megoldható, mint például online bankkártyával, vagy akár banki átutalással is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor hívjon bennünket a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve írhat e-mailt az info@lector.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs