2016. május 23.
Sodrott füles és zsinórfüles papírtáskák!

Papírtáskáink rendkívül hasznosak és praktikusak lehetnek a kereskedelemben, hiszen ezek egyszerűek és költséghatékonyak is, a butikoknak, kozmetikusoknak, szupermarketeknek pedig mindenképpen szükségük van logóval ellátott papírtáskákra, hogy reklámozzák vállalkozásukat. Ezek a papírtáskák ráadásul környezetbarátok, ami nagyon fontos szempont a vevőknél manapság.

Papírtáskák széles kínálata elérhető weboldalunkon, a papirtaska-online.hu-n, ahol a papírtáskák nyomdailag színezhetőek, logózhatóak és feliratozhatóak is. A sodrott füles papírtáska magasabb minőségű, mint a szalagfüles típus, és összetettebb valamint nagyobb teherbírású is. A sodrott füles papírtáska táskatestből és táskafülből áll, amelyek általában ugyanolyan színűek, de lehetnek eltérő színű táskafülek is. Táskáink alapanyaga általában nátron-barna vagy fehér nátronpapír. A zsinórfüles papírtáskák a legelegánsabbak és legexkluzívabbak készletünkön, hiszen ezek, tartósak és több terhet bírnak, a zsinórból készült táskafül pedig kényelmes fogású. Mindegyik papírtáskára egyszerű a nyomtatás, és széles méretválasztékben kaphatóak.

A papírtáskákra kis mennyiségben szitázással vagy matricázással kerül a logó vagy kívánt felirat, míg nagyobb mennyiség esetén ez a procedúra gépi eljárással történik, hiszen úgy sokkal gazdaságosabb, mintha egyenként matricáznánk több ezer darabot. További információkért és ajánlatkérésért érdemes fellátogatni weboldalunkat, a papirtaska-online.hu-t, ahol egy űrlap kitöltésével megadható, hogy milyen mennyiségű és súlyú csomagot kíván a táskákba helyezni. Amennyiben kérdések merülnének fel, küldjön e-mailt az info@papirtaska-online.hu címre, vagy tárcsázza a +36 70 513 3773 telefonszámot.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs