2019. szeptember 29.
Seiko óra – a csukló kiváló éke

A Seiko órák világszerte keresett termékek. Nem csoda, hisz a japán precizitás és megbízhatóság minden Seiko által gyártott termék sajátossága.

[wp_ad_camp_1]

Seiko órával akár nem mindennapi helyszíneken is találkozhatunk, ha elég figyelmesek vagyunk, így például az sem kizárt, hogy sport eseményeken hivatalos időmérőként láthatjuk, de a Hollywood-i filmekben is gyakran felbukkannak a márka különféle termékei. A Seiko tehát nem csak egy egyszerű időmérő, hanem sokkal több annál. A Seiko egy prémium kategóriás márka, amit mindenki megnéz. Természetesen a prémium márka kiváló minőséget jelent. Az órák közt mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, mivel sportos és elegáns órák egyaránt megtalálhatók a Seiko repertoárjában. Nem csak különféle stílusok találhatók a Seiko kínálatában, de a Seiko mindkét nem számára gyárt órákat, így mindkét nem büszkén viselheti sajátját. Ékszerek kapcsán könnyű mellé lőni, azonban egy jól kiválasztott óra tökéletes választás, amivel viselője elégedett lehet.

A Seiko órák komoly mérföldkőnek számítanak az óragyártás világában. Ez nem meglepő, hisz a Seiko számos szabadalom büszke tulajdonosa. Az egyik legismertebb ezek közül a kvarc óra, melyet 1969-ben mutattak be a nagyérdeműnek. Ugyanakkor a Seiko gyártóinak érdeme a testhővel hajtott karóra, a kinetikus kvarc óra és az úgy nevezett Spring Drive rendszert létrejötte is, ami a mechanikus és kvarc szerkezeteken kívül teremtett egy teljesen új kategóriát. A Seiko számára elengedhetetlen, hogy az általa gyártott karóra teljes összhangban legyen viselőjével. Ha szeretne egy ilyen prémium kategóriás órát a csuklóján látni, akkor látogasson el az orak.hu webáruházba és találjon rá saját kedvencére. Kérdés esetén a webáruházban feltüntetett telefonszámon tud érdeklődni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs