2019. szeptember 29.
Seiko óra – a csukló kiváló éke

A Seiko órák világszerte keresett termékek. Nem csoda, hisz a japán precizitás és megbízhatóság minden Seiko által gyártott termék sajátossága.

Seiko órával akár nem mindennapi helyszíneken is találkozhatunk, ha elég figyelmesek vagyunk, így például az sem kizárt, hogy sport eseményeken hivatalos időmérőként láthatjuk, de a Hollywood-i filmekben is gyakran felbukkannak a márka különféle termékei. A Seiko tehát nem csak egy egyszerű időmérő, hanem sokkal több annál. A Seiko egy prémium kategóriás márka, amit mindenki megnéz. Természetesen a prémium márka kiváló minőséget jelent. Az órák közt mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, mivel sportos és elegáns órák egyaránt megtalálhatók a Seiko repertoárjában. Nem csak különféle stílusok találhatók a Seiko kínálatában, de a Seiko mindkét nem számára gyárt órákat, így mindkét nem büszkén viselheti sajátját. Ékszerek kapcsán könnyű mellé lőni, azonban egy jól kiválasztott óra tökéletes választás, amivel viselője elégedett lehet.

A Seiko órák komoly mérföldkőnek számítanak az óragyártás világában. Ez nem meglepő, hisz a Seiko számos szabadalom büszke tulajdonosa. Az egyik legismertebb ezek közül a kvarc óra, melyet 1969-ben mutattak be a nagyérdeműnek. Ugyanakkor a Seiko gyártóinak érdeme a testhővel hajtott karóra, a kinetikus kvarc óra és az úgy nevezett Spring Drive rendszert létrejötte is, ami a mechanikus és kvarc szerkezeteken kívül teremtett egy teljesen új kategóriát. A Seiko számára elengedhetetlen, hogy az általa gyártott karóra teljes összhangban legyen viselőjével. Ha szeretne egy ilyen prémium kategóriás órát a csuklóján látni, akkor látogasson el az orak.hu webáruházba és találjon rá saját kedvencére. Kérdés esetén a webáruházban feltüntetett telefonszámon tud érdeklődni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs