2018. október 05.
Sebességváltó olaj a legjobb minőségben

Ez a fajta olaj sokkal kevésbé használódik el az idősorán, mint a motor olaj. Ám ettől eltekintve mégis időközönként érdemes leellenőrizni, hogy elkerüljük a felesleges kellemetlenségeket.

[wp_ad_camp_1]

A sebességváltó olaj a mozgóalkatrészek kenéséhez kell, illetve a fogaskerekek megóvására is használjuk. A korszerű autókban sokszor találkozhatunk azzal a problémával, hogy az olaj nem cserélhető anélkül, hogy az alkatrészeket nem szereltük szét. Tulajdonképpen a sebváltó olaj ilyen esetekben a váltó teljes élettartamára szól. Így az sokszor sokkal többet ártana, hogy a váltó olajt különleges olajra cserélnénk. Ám főként ez kézi kapcsolású váltóknál fordulhat elő, hiszen az automataváltóknál meghatározott periódusonként ma is minden típusnál szükség van a cserére. Annak érdekében, hogy zavartalanul hosszantartóan tudjon működni a járművünk, akkor be kell tartanunk a csereperiódusokat. Így nem érhet bennünket meglepetés. Ma már nagyon sok fajta olajt különböztethetünk meg, melyek között megtalálhatjuk a természetes és a szintetikusan előállítottakat.

Amennyiben Ön is szeretné a legjobb kenőolajt megadni a járművének, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk garantáltan a legjobb minőséget kapja a legkedvezőbb áron. A kínálatunkat megtekintheti az alkatreszek.hu oldalára kattintva, ahonnan a legszimpatikusabb termékeket akár már 1-2 kattintás által meg is rendelheti. A megrendelt termékeket 1-3 munkanap között kiszállítjuk a megadott lakcímre. Illetve elérhetőek vagyunk még személyes Szegeden, vagy érdeklődhet telefonon a +36 62/468-444-es számon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáltan a legjobb minőséget biztosítjuk és mindig állunk a rendelkezésére!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs