2018. december 19.
Saunier duval gázkazán netkazan.hu weboldalon

A Saunier Duval ThemaClassic C25 fali kéményes kombi gázkazán költséghatékony és energiatakarékos kazán méghozzá a folyamatos teljesítményszabályozásnak és a beépített időjárás követő szabályozónak köszönhetően. A ThemaClassic C25 kazán digitális kijelzője könnyen kezelhető. Bővebben erről a termékről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Saunier Duval gázkazán a netkazan.hu weboldalon kedvező áron rendelhető méghozzá igen alacsony áron, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat termékeinkről ráadásul ha tőlünk rendel, akkor teljesen ingyenes kiszállítást biztosítunk majd. A Saunier Duval ThemaClassic C 25 H-Hu falra szerelhető kombi gázkazán a tökéletes megoldás a fűtés és a melegvíz előállításához. Az egység két független hőcserélővel rendelkezik, amelyek mind rozsdamentes acélból készültek, ami megkönnyíti az egység működését. A készülék elektromos IPX4D minősítésű, amelyet a kád felé nem ajánlott telepíteni. Szerelés és szervizbarát kialakítás, kis méret, könnyű felszerelhetőség, ez jellemzi ezt a kazánt.

A kazán kémény kialakítása 130 mm-es kéményhez csatlakoztatható, alkatrészek egyszerűen cserélhetőek, a kezelőszervek ergonómikus kialakításúak, a funkciók könnyen áttekinthetők, és digitális kijelzővel rendelkezik. Közvetett fűtött tároláshoz történő csatlakoztatáshoz opcionális szerelő készlet tartozik, amely magában foglalja a működtető csatlakozókat és a váltószelepet is. Az EU 813/2013 rendelet szerint a készülék telepítése csak gyűjtő kémény esetén lehetséges! Megrendelés előtt azonnal forduljon a szerelőhöz, a telepítőhöz, a tervezőhöz vagy a gázszolgáltatóhoz. Bővebben erről weboldalunkon olvashat ezért megéri majd benézni hozzánk. Kérdéseivel is bátran fordulhat majd hozzánk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs