2018. június 18.
Ruhák amik régen divatosak voltak

Ahogy telik az idő egyre csak változik a divat, és ami régen trendinek számított, ma már teljesen kiment a divatból és igyekszünk is ezeket a ciki darabokat a szekrény mélyében tartani, de néha azért mégis előhúzzuk őket, hiszen jól esik nosztalgiázni és nevetni azon, hogy milyen ruhák számítottak menőnek több évvel ezelőtt. Manapság is divatosak a retro darabok, ami nem meglepő, hiszen valóban voltak olyan ruhák a múltban, amiket érdemes újra felvenni.

A hetvenes években például nagy népszerűségnek örvendtek a patchwork stílusú, színes szoknyák, de manapság már ritkán látni ilyeneket, hiszen kevés olyan nő van, aki felvenne egy ilyen ruhadarabot a nyílt utcára. A lábmelegítő is rendkívül trendi volt több évvel ezelőtt, és főleg edzés közben viselték ezeket a nők, pedig az edzőteremben esély sem lett volna arra, hogy felfázzanak. Manapság már a haspólók sem olyan trendik mint régebben voltak, legalábbis napjainkban nem úgy viselik ezeket, ahogy annak idején. Napjainkban a haspólókat inkább csak magas derekú farmerral viselik, másképp teljesen ízléstelennek számít.

Tíz-húsz évvel ezelőtt a fejpántok és különböző mintájú fejkendők is nagyon divatosak voltak, de ma már jobban mutatnak a szekrény mélyén, mint az emberek fején. Régen a szűkített fazonú mellényekért is rajongtak a nők, de ez is hamar kiment a divatból, de úgy tűnik ez egy olyan ruhadarab, ami nem is szeretne visszatérni a trendbe. A latexruhákat sem hiányoljuk azonban, hiszen ezek amellett hogy kényelmetlenek, nehéz őket úgy párosítani, hogy valóban előnyösen álljanak, de ráadásul még viszketnek is. Végül pedig érdemes megemlíteni a cowboy csizmákat, amik szintén nagyon népszerűek voltak több évvel ezelőtt, de ma már messze elkerüljük ezeket is, és csak nosztalgia céljából vesszük elő őket.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs